Στη Spotawheel πιστεύουμε ότι ο καθένας αξίζει ένα καλύτερο αυτοκίνητο… Πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές!

Καθημερινά δουλεύουμε με έναν στόχο: να αλλάξουμε την αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προς το καλύτερο. Να κάνουμε τον πελάτη μας να νιώσει πιο ασφαλής, πιο προστατευμένος, πιο “απαλλαγμένος” από την κερδοσκοπία και την εκμετάλλευση.

Η ένταξη της Spotawheel στην λίστα των Financial Times ως την #39 ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ευρώπη για το 2021, και πρώτη ανάμεσα σε μόλις 4 Ελληνικές εταιρείες, είναι μία αναγνώριση της προσπάθειας μας και η απόδειξη ότι με αφοσίωση, πελατοκεντρική προσέγγιση και αξιοποίηση της τεχνολογίας δημιουργούμε αξία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η λίστα FT 1000 αποτυπώνει τις εταιρείες με το μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης πανευρωπαϊκά, με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Η 5η ετήσια λίστα των Financial Times σχετικά με τις “Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη” δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Statista, εταιρεία ερευνών και στατιστικών που εδρεύει στη Γερμανία και μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα εδώ.

Σε αυτή, αποτυπώνονται οι 1000 εταιρείες που πέτυχαν τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης κατά το διάστημα 2016 και 2019 στην Ευρώπη.

Για να συμπεριληφθεί μία εταιρεία στη λίστα FT1000 απαιτούνται μήνες ερευνών, έλεγχοι σε μητρώα και καταστατικά, αλλά και πολύπλευρες και διαρκείς επικοινωνίες από τους FT και Statista με χιλιάδες επιχειρήσεις.

Σε αυτή τη λίστα η Spotawheel “φιγουράρει” στην 39η θέση στην Ευρώπη, πάνω από οποιαδήποτε άλλη ελληνική επιχείρηση.

Οι 4 Ελληνικές εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα FT1000 είναι οι εξής:

  • Spotawheel (#39)
  • Convert Group (#380)
  • Ballian Τεχνική (#574)
  • Majar – Matzaridis Bros (#867)

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου, πουλώντας ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.

Ξεκινήσαμε από την Ελλάδα το 2015 και ήδη δραστηριοποιούμαστε στην Πολωνία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Για κάθε αυτοκίνητα μας, θα βρεις: τεχνικό έλεγχο 200+ σημείων, αναλυτικές φωτογραφίες αυτοκινήτων, 360 απεικόνιση,  μακρά εγγύηση έως 5 χρόνια αλλά και μια σειρά παροχών, όπως Test Drive στον χώρο σου και 100% δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.