ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η Spotawheel, η πλέον αξιόπιστη εμπορία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα έρχεται ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους εκτός Αθηνών, βοηθώντας τους να αγοράσουν το επόμενό τους αυτοκίνητο χωρίς ρίσκο!

Η ελληνική εταιρία συνεχίζει να διαμορφώνει τη “νέα εποχή” προσφέροντας συνεχώς νέες λύσεις και υπηρεσίες προς τους Έλληνες καταναλωτές.

Πλέον και για λίγες ημέρες, ακόμα και κάτοικοι εκτός Αθηνών μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ελεγμένα αυτοκίνητα της Spotawheel στο www.spotawheel.gr και να το παραλάβουν ΔΩΡΕΑΝ στην πόρτα τους!

Είναι η 1η φορά που μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο online χωρίς επιπλέον κόστος και ρίσκο καθώς μαζί με την Δωρεάν Αποστολή του οχήματος παρέχονται:

▪ Επιλογή Ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου
▪ Δικαίωμα Πλήρους Επιστροφής Χρημάτων
▪ Κορυφαία Εγγύηση έως 5 Χρόνια

Τα αυτοκίνητά της Spotawheel ελέγχονται αυστηρά ώστε να διαπιστωθεί ότι τηρούν υψηλά πρότυπα αξιοπιστίας. Με συνεχή επένδυση σε τεχνολογικές λύσεις, βασισμένοι σε αναλύσεις και μέσα από 25.000 ελέγχους μεταχειρισμένων στην Ελλάδα, η εταιρία μπορεί με ασφάλεια να εκτιμήσει αν ένα αυτοκίνητο αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για πολλά χρόνια ακόμα ώστε να το εντάξει στον στόλο της. Έτσι παρέχει τον πιο μεγάλο στόλο πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα!