ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η Spotawheel, η πλέον αξιόπιστη εμπορία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα έρχεται ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους εκτός Αθηνών, βοηθώντας τους να αγοράσουν το επόμενό τους αυτοκίνητο χωρίς ρίσκο!

Η ελληνική εταιρία συνεχίζει να διαμορφώνει τη “νέα εποχή” προσφέροντας συνεχώς νέες λύσεις και υπηρεσίες προς τους Έλληνες καταναλωτές.

Πλέον και για λίγες ημέρες, ακόμα και κάτοικοι εκτός Αθηνών μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ελεγμένα αυτοκίνητα της Spotawheel στο www.spotawheel.gr και να το παραλάβουν ΔΩΡΕΑΝ στην πόρτα τους!

Είναι η 1η φορά που μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο online χωρίς επιπλέον κόστος και ρίσκο καθώς μαζί με την Δωρεάν Αποστολή του οχήματος παρέχονται:

▪ Επιλογή Ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου
▪ Δικαίωμα Πλήρους Επιστροφής Χρημάτων
▪ Κορυφαία Εγγύηση έως 5 Χρόνια

Τα αυτοκίνητά της Spotawheel ελέγχονται αυστηρά ώστε να διαπιστωθεί ότι τηρούν υψηλά πρότυπα αξιοπιστίας. Με συνεχή επένδυση σε τεχνολογικές λύσεις, βασισμένοι σε αναλύσεις και μέσα από 25.000 ελέγχους μεταχειρισμένων στην Ελλάδα, η εταιρία μπορεί με ασφάλεια να εκτιμήσει αν ένα αυτοκίνητο αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για πολλά χρόνια ακόμα ώστε να το εντάξει στον στόλο της. Έτσι παρέχει τον πιο μεγάλο στόλο πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα!

Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης σπούδασε δημοσιογραφία αυτοκινήτων στη Μ.Βρετανία. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι λατρεύει τα αυτοκίνητα! Στο παρελθόν έχει δουλέψει στο βρετανικό Autocar και στους PistonHeads, ενώ αραιά και που γράφει για το 4Drivers. Πάνω από όλα όμως είναι υπερήφανο μέλος της ομάδας της Spotawheel!

How did the article look to you? Write me in the comments below

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *