Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα στη χώρα μας. Σε αυτό, έχουν παίξει ρόλο μία σειρά από γεγονότα, τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια οικονομία:

Η μειωμένη παραγωγή καινούργιων αυτοκινήτων, οι αυξημένοι χρόνοι αναμονής και οι καθυστερήσεις στην παράδοση, σε συνδυασμό με τον αυξανόμενο πληθωρισμό αλλά και την κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Στα πλαίσια της αυξανόμενης αυτής ζήτησης, στη Spotawheel πραγματοποιήσαμε μία έρευνα για τη συμπεριφορά των καταναλωτών και τις τάσεις της αγοράς των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η έρευνα αυτή, έχει στόχο να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

-> Είναι το αυτοκίνητο απλά ένα μέσο μετακίνησης για τους Έλληνες;
-> Πόσο καιρό διαρκεί η αντικατάσταση ενός αυτοκινήτου σε ένα νοικοκυριό και ποιες οι ανησυχίες;
-> Τι επηρεάζει την επιλογή ενός αυτοκινήτου;
-> Ποια οχήματα αναζητούν περισσότερο οι Έλληνες;
-> Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την αγορά αυτοκινήτου μέσω Ίντερνετ;
-> Ποιους εμπιστεύονται περισσότερο και ποιους λιγότερο;

Στα ερωτήματα αυτά την απάντηση δίνουν οι ίδιοι οι καταναλωτές μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό της Spotawheel. Για να δεις την πλήρη έρευνα, κατέβασε το Report στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κατέβασε το Report!

 

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου! Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.

Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Παρέχουμε δυνατότητα για Test Drive (είτε στο Car Showcenter στην Παλλήνη είτε κατευθείαν στην πόρτα σου) ή για μέγιστη ασφάλεια σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!

Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!