Από τη «γέννηση» της Spotawheel η κυρίαρχη ιδέα ήταν η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου να είναι γίνει μία εύκολη υπόθεση.

Τα εμπόδια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος που ψάχνει ένα σωστό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι γνωστά και οι περισσότεροι από εμάς τα έχουν βιώσει για τα καλά.

Μέρα με τη μέρα η Spotawheel, μένοντας πιστή στις αρχές της, εξελίσσεται και βελτιώνει τις υπηρεσίες της προς τον καταναλωτή που ψάχνει ένα καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Οι 8 παρακάτω λόγοι επιβεβαιώνουν το λόγο του αληθές:

1. Ελεγμένα Αυτοκίνητα με Γραπτή Αναφορά

Κάθε αυτοκίνητό ελέγχεται εκτενώς σε 200+ σημεία. Αν πληροί τα 3 βασικά μας κριτήρια (ατρακάριστο και ασφαλές, βεβαιωμένα χιλιόμετρα, χωρίς σοβαρά προβλήματα) τότε και μόνο τότε αποτελεί κομμάτι του στόλου μας και μπορείς να τα βρεις στο spotawheel.gr μαζί με την αναλυτική γραπτή αναφορά ελέγχου!

2. Test drive στον Χώρο σου

Από το 2016 που ξεκινήσαμε την λειτουργία μας μεταφέρουμε τα αυτοκίνητά μας για test drive στον χώρο των πελατών μας! Το να οδηγήσει κάποιος ένα αυτοκίνητό με τις δικές του συνήθειες, στους γνωστούς σε εκείνον δρόμους, είναι σημαντικό βήμα της εμπειρίας αγοράς, της διαφάνειας και της αξιοπιστίας. 3 αξίες που είμαστε πιστοί από την 1η μέρα.

3. Δίκαιες τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας ορίζονται με βάση τους ελέγχους, την ποιότητα κάθε αυτοκινήτου και τις τάσεις της αγοράς ώστε να προσφέρουμε τελικά τις πιο αξιόπιστες επιλογές στις καλύτερες δυνατές τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και παραπλανητικές παροχές. Σας προτρέπουμε να συγκρίνετε την ποιότητα των αυτοκινήτων μας και τις τιμές μας με οποιουδήποτε εμπόρου – αρκεί να προσέξετε τις κρυφές χρεώσεις, όπως όφελος απόσυρσης, τιμές ατελώνιστων και παροχές που τελικά θα σας χρεώσουν!

4. Τμήμα συμβούλων που δεν θα σε πιέσει

Ξέρουμε ότι φοβάσαι την υπερβολική πίεση που μπορεί να σου ασκήσει ο εκάστοτε πωλητής. Στη Spotawheel το καλό μεταχειρισμένο δεν χρειάζεται «περιτυλίγματα». Ακόμη και ο συνεργάτης που θα σας φέρει το αυτοκίνητο για test drive δεν είναι πωλητής, δεν θα σας πιέσει και θα σας βοηθήσει να μάθετε τα πάντα για το αυτοκίνητο που ενδιαφέρεστε.

5. Επιλογές χρηματοδότησης

Η αγορά ενός αυτοκινήτου δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να υπάρχει όλο το απαιτούμενο ποσό στο λογαριασμό σας. Σε αντίθεση με την αγορά από ιδιώτη, στη Spotawheel σας δίνουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω τραπέζης και σας βοηθάμε με εξειδικευμένους συμβούλους ώστε να επιλέξετε το πιο συμφέρον για εσάς πρόγραμμα.

6. Δωρεάν εγγύηση έως 5 χρόνια

Στη Spotawheel πιστεύουμε στις διαδικασίες επιλογής των αυτοκινήτων μας και προσφέρουμε εγγύηση μέχρι και 5 έτη από την ημερομηνία αγοράς. Η εγγύησή μας είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ καλύπτοντας πάνω από 30 σημεία σε κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων (μηχανικό και αυτόματο), διαφορικό και υπερσυμπιεστή (τουρμπίνα).

7. Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων

Το αυτοκίνητό που αγοράσατε πρέπει να είναι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν νιώθετε ότι σας ταιριάζει, δεν είστε αναγκασμένοι να το κρατήσετε. Στη Spotawheel καινοτομούμε και προσφέρουμε δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο.

8. Καινοτομία και εξέλιξη

Από το 2016 αλλάζουμε τον χώρο του μεταχειρισμένου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία στο έπακρο για να προσφέρουμε απαράμιλλη αξιοπιστία, διαφάνεια και εμπειρία αγοράς. Είναι οι 3 αξίες που μας καθορίζουν και… είμαστε ακόμα στην αρχή!

 

Αναβαθμίζοντας συνολικά τον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με κατεύθυνση την διαφάνεια και την εμπειρία πελάτη είναι καλό τόσο για τους δυνητικούς αγοραστές, όσο και για εμάς, τη Spotawheel μακροπρόθεσμα!

Spotawheel Team