Σε έρευνα που διεξάγαμε πρόσφατα με θέμα “τι φοβάσαι περισσότερο πριν αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο”, 1000 υποψήφιοι αγοραστές απάντησαν τα εξής:

  1. Να είναι τρακαρισμένο (78%)
  2. Να έχει γυρισμένα χιλιόμετρα (46%)
  3. Να βγάζει πολλά και κοστοβόρα προβλήματα (81%)
  4. Να μην μπορείς να το μεταπουλήσεις (23%)

Εσένα τι είναι αυτό που σε φοβίζει περισσότερο σε ένα μεταχειρισμένο;

Με τη Spotawheel δεν φοβάσαι τίποτα!

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια αγορά, 15.000 και πλέον ελέγχους, 500 πωλήσεις αυτοκινήτων (and counting), έρευνες, συγκρίσεις και αναλύσεις στα μεταχειρισμένα που κυκλοφορούν και πωλούνται στην Ελλάδα, ο νο.1 στόχος της Spotawheel παραμένει ο ίδιος: να σου προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία αγοράς ενός αυτοκινήτου!

Να νιώσεις επιτέλους τόσο ασφαλής, όπως θα ένιωθες αγοράζοντας ένα καινούριο αυτοκίνητο!

Και τι είναι αυτό που δεν σου δίνει κανείς όταν αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Το βρήκες! Κανένας δεν σου δίνει “Κορυφαία εγγύηση”!

Πλέον στο online showroom της σελίδας μας μπορείς να βρεις και να αγοράσεις ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς με εγγύηση έως και 5 Χρόνια!

Γίνεται 5 Χρόνια Εγγύηση σε μεταχειρισμένo;

Γίνεται, και μόνο ένας τρόπος υπάρχει:

Να είσαι 100% σίγουρος για το αυτοκίνητο που πουλάς. Να βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Εμείς το καταφέρνουμε με τους αυστηρούς μας ελέγχους. Σε καθημερινή βάση οι μηχανικοί της Spotmechanic και το προσωπικό της Spotawheel βρίσκονται σε μια ατέρμονη αναζήτηση για το καλύτερο αυτοκίνητο του είδος του.

Με μέσο όρο 50 ελέγχους την ημέρα σε αυτοκίνητα ιδιωτών και εμπόρων, εγκρίνουμε μόνο 1 στα 20 και δυστυχώς επιβεβαιώνουμε την έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έγινε το 2016, ότι δηλαδή οι Έλληνες έχουν τη χειρότερη εμπειρία στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πανευρωπαϊκά.

Ποιο είναι όμως το καλύτερο αυτοκίνητο του είδος του που λέγαμε πριν;

Έχουμε και λέμε:

#1 Το καλύτερο αυτοκίνητο του είδος του είναι εκείνο που έχει διάφανο ιστορικό και όλα τα του στοιχεία επιβεβαιώνονται από έλεγχο σε έλεγχο σε σχέση με την κατάσταση του κινητήρα, τον αριθμό πλαισίου, τα λεγόμενα των ιδιοκτητών και κυρίως, τα λεγόμενα των επίσημων αντιπροσωπειών.

#2 Το καλύτερο αυτοκίνητο του είδος του είναι εκείνο που δεν έχει τρακάρει ποτέ στο παρελθόν και έχει συντηρηθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα.

#3 Το καλύτερο αυτοκίνητο του είδος του είναι εκείνο που σε βάθος χρόνου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και δε θα σε ρίξει οικονομικά νοκ άουτ από τον πρώτο κιόλας γύρο, όπως ένα “lemon car”!

Ε λοιπόν, αυτό το αυτοκίνητο όταν το βρίσκουμε, το παρουσιάζουμε με διαφάνεια και δε φοβόμαστε να δημοσιεύσουμε γραπτώς την τεχνική του αναφορά.

Δε φοβόμαστε να δώσουμε 7 Ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής με επιστροφή των χρημάτων. Έτσι πρέπει να γίνεται κανονικά όταν είσαι σίγουρος για την ποιότητα ενός εμπορεύματος.

Και τέλος, δε φοβόμαστε να προσφέρουμε και δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση, και ας είμαστε οι μοναδικοί στο χώρο, διεθνώς…

Γιατί κανένας δεν δίνει 5 Χρόνια Εγγύηση;

Όταν μιλάμε για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μια εγγύηση εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο (ή αλλιώς μεγάλο μέσο κόστος ζημιών), όπου σύμφωνα με αναλύσεις ασφαλιστικών εταιριών, ανέρχεται από 2.000€ έως και 3.500€ εντός 5-ετίας.

Με πιο απλά λόγια, όταν αγοράζεις τυχαία ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρέπει να είσαι έτοιμος να καλύψεις περίπου 2.500€ κατά μέσο όρο σε σοβαρές επισκευές!

Γι’αυτό κανένας δεν σου δίνει μια καλή εγγύηση εκεί έξω!

Στη Spotawheel όμως κάνουμε ακριβώς το αντίθετο!

Το επίκεντρο είσαι Εσύ!

5 χρόνια δωρεάν εγγύηση για το νέο σου, σαν-καινούριο αυτοκίνητο, σημαίνει ξέγνοιαστες βόλτες και γεμάτη την τσέπη!

1. Δεν ανησυχείς για τίποτα

Βάζεις μπρος και εξαφανίζεσαι προς την αγαπημένη σου διαδρομή, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα απολύτως! Απολαμβάνεις το νέο σου αυτοκίνητο χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις, κάνεις ασφαλή ταξίδια με την οικογένειά σου και νιώθεις 100% καλυμμένος!

2. Εξοικονομείς έως και 3.500€

Με την 5-ετή εγγύηση της Spotawheel μπορείς να βγεις κερδισμένος, εξοικονομώντας από 2.000€ έως 3.500€. Τόσο δηλαδή όσο θα σου στοίχιζε η αγορά μιας εγγύησης του εμπορίου για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

3. Μεταπουλάς εύκολα και πιο ακριβά

Η Εγγύηση της Spotawheel είναι μεταβιβάσιμη και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως ένα καλό διαπραγματευτικό χαρτί όταν έρθει η ώρα να το πουλήσεις. Ένα αυτοκίνητο με την εγγύηση σε ισχύ τιμολογείται όπως είναι φυσικό, ακριβότερα από ένα ίδιο χωρίς εγγύηση

Βρες το αυτοκίνητο που σου αξίζει!

Αν λοιπόν αναζητάς ένα κορυφαίο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, στο site της Spotawheel θα βρεις από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως πρακτικά SUVs και φινετσάτα Cabrio, επιλεγμένα ένα προς ένα και με 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση για να μπορείς να νιώθεις 100% ασφαλής! 

Το δικαιούσαι!

Βρες Αυτοκίνητο με 5 Χρόνια Εγγύηση