Το leasing είναι μια αποτελεσματική λύση για επιχειρηματίες, που χρειάζονται αυτοκίνητο ως μεταφορικό μέσο για την κάλυψη των ταξιδιωτικών τους αναγκών, αλλά δεν θέλουν να επιβαρυνθούν με την αγορά ή να ασχοληθούν με τη συντήρηση του στόλου τους. Είναι επίσης μία λύση για τους οδηγούς που θέλουν ποικιλία, καθώς μπορούν να αλλάζουν συχνά μοντέλα αυτοκινήτων και να αποφεύγουν τις αποσβέσεις ως μειονέκτημα στην αγορά αυτοκινήτου.

Μπορείς να βρεις τα πλεονεκτήματα της μίσθωσης σε αυτό το άρθρο και τα βήματα της διαδικασίας που θες να ακολουθήσεις. Δες τι είναι το leasing Spotawheel Go σε 4 εύκολα βήματα.

Βήμα 1: Βρες ένα αυτοκίνητο που σου ταιριάζει

Από έναν εντυπωσιακό στόλο 1000+ αυτοκινήτων που διατίθενται για leasing έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το αγαπημένο σου μοντέλο. Υπάρχουν πολλά φίλτρα αναζήτησης στο site, επομένως δεν θα σου είναι δύσκολο να επιλέξεις: μάρκα, μοντέλο, ποσό μηνιαίας δόσης σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σου, έτος κατασκευής, τύπο καυσίμου, καθώς και μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως κιβώτιο ταχυτήτων, χιλιόμετρα, κινητήρα, συστήματα τεχνολογίας, αριθμός θυρών, αριθμός θέσεων και άλλα.

Στην Spotawheel υπάρχουν αυτοκίνητα που μπορούν να οδηγηθούν τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση. Όσον αφορά το αμάξωμα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μικρά, μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα, sedan, van, SUV και crossover ή κουπέ. Όσον αφορά τα καύσιμα, υπάρχουν επιλογές: βενζίνη, ντίζελ, ηλεκτρικό, υβριδικά και αέριο.

Βήμα 2: Επίλεξε το πρόγραμμα leasing που ταιριάζει στις ανάγκες σου

Η Spotawheel σχεδίασε το πρόγραμμα leasing Spotawheel Go έτσι ώστε για κάθε οδηγό να υπάρχει το κατάλληλο συμβόλαιο, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Οι δύο τύποι προγραμμάτων μίσθωσης είναι η σταθερή συνδρομή Fixed και η ευέλικτη συνδρομή Flex.

Η σταθερή σύμβαση έχει διάρκεια 24, 36 και 48 μήνες και για την ευέλικτη η ελάχιστη διάρκεια είναι ένας μήνας. Και στις δύο επιλογές επωφελείσαι από μια σειρά πλεονεκτημάτων, όπως μικτή ασφάλιση, οδική βοήθεια 24/7, αλλαγή ελαστικών, γενικό service, αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

Η διαφορά είναι ότι στο συμβόλαιο Flex μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή ή να αλλάξεις αυτοκίνητο όποτε θέλεις.

Βήμα 3: Επίλεξε την προκαταβολή που σου ταιριάζει

Για το Spotawheel Go Flex η προκαταβολή είναι μηδενική. Για το Spotawheel Go Fixed η προκαταβολή είναι προαιρετική όποια διάρκεια προγράμματος κι αν επιλέξεις 24, 36 ή 48 μηνών.

Βήμα 4: Παραλαβή του αυτοκινήτου

Αφού ολοκληρώσεις την ηλεκτρονική διαδικασία κράτησης αυτοκινήτου, αποδεχτείς την προσφορά που θα λάβεις από τον αντιπρόσωπο πωλήσεων και υπογράψεις το συμβόλαιο, έχεις δύο επιλογές για να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που θέλεις: να το παραλάβεις από τον εκθεσιακό μας χώρο ή να το παραλάβεις απευθείας στην πόρτα σου.

Η όλη διαδικασία του προγράμματος μίσθωσης Spotawheel Go έχει σχεδιαστεί για ευκολία, μεγάλη ποικιλία όσον αφορά την επιλογή οχήματος και ευελιξία. Η όλη διαδικασία, από την επιλογή του αγαπημένου σου μοντέλου, τα δικαιολογητικά, τη σύναψη της σύμβασης, μέχρι την πρώτη σου οδηγική εμπειρία όλα μπορούν να γίνουν εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης του αυτοκινήτου απευθείας στη διεύθυνση του σπιτιού σου ή στην έκθεση της εταιρείας μας.

Με το πρόγραμμα μίσθωσης Spotawheel Go αποκτάς γρήγορα το αυτοκίνητο που θα σε συνοδεύει στις μετακινήσεις σου για όσο χρόνο το χρειάζεσαι, χωρίς το άγχος της απόσβεσης, των ασφαλιστικών συμβολαίων και των εξόδων συντήρησης.

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Αν λοιπόν αναζητάς ένα κορυφαίο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, στο site της Spotawheel θα βρεις από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως πρακτικά SUVs, επιλεγμένα ένα προς ένα για να μπορείς να νιώθεις 100% ασφαλής! 

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Παράλληλα, για μέγιστη ευελιξία σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών και αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!

Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – Το δικαιούσαι!