Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το ξέρουμε και εμείς από πρώτο χέρι. Απαιτεί χρόνο, ιδιαίτερη προσοχή και καθαρή σκέψη, αλλά πάνω από όλα απαιτεί ενέργεια. Πολλή και χαμένη ενέργεια που μπορεί να καταλήξει σε μια στρεσογόνα διαδικασία, όπου αν μη τι άλλο δεν θα ήθελες να ξαναζήσεις ποτέ!

Πως θα σου φαινόταν λοιπόν, αν σου έλεγε κάποιος ότι μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε 5 λεπτά από το χρόνο σου; Ότι θα πάρεις ένα άψογο αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείς από το ένα μέρος στο άλλο για να το βρεις, να τρέξεις σε συνεργεία, σε υπουργεία και ό,τι άλλο συνεπάγεται με την αγορά του; Πως θα σου φαινόταν αν κάποιος άλλος τα έκανε όλα αυτά για σένα;

Για εμάς, αυτή είναι η δουλειά μας. Για να μπορείς εσύ να απολαύσεις την εμπειρία, όπως ακριβώς θα έκανες, αγοράζοντας ένα καινούριο.

Αγόρασε το επόμενό σου αυτοκίνητο με τη Spotawheel για τους εξής 5 λόγους:

1. Η πιο φθηνή τιμή της αγοράς

value-for-money

Τα αυτοκίνητα που θα δεις στο online showroom της Spotawheel είναι τα πιο φθηνά της αγοράς σε σύγκριση πάντα με την κατάστασή τους! Ό,τι φθηνότερο υπάρχει το έχουμε ελέγξει και το έχουμε απορρίψει κυρίως λόγω γυρισμένων χιλιομέτρων, ελλιπούς ιστορικού ή επειδή το κόστος επισκευών τους ξεπερνάει τα 700-800 ευρώ. Αν δεν κάνει για εμάς, δεν κάνει σίγουρα και για σένα!

Αν λάβεις υπόψιν σου ότι για κάθε αυτοκίνητο που περνάει από τους ελέγχους μας και έχουν απορριφθεί άλλα 12 από τους μηχανικούς μας, τότε καταλαβαίνεις ότι η τιμή σε σχέση με την αξία του αυτοκινήτου είναι η πιο φθηνή που μπορείς να βρεις!

2. Όλα μας τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελες! 

car-condition

 

Τα αυτοκίνητά μας τα επιλέγουμε πολύ προσεκτικά, όπως θα τα επιλέγαμε αντίστοιχα για να βάλουμε μέσα την δική μας οικογένεια. Για να περάσει λοιπόν ένα αυτοκίνητο την “πόρτα” της Spotawheel θα πρέπει να είναι ιδιώτη, να διαθέτει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν το παρελθόν του, να έχει ενημερωμένο βιβλίο service και σαφώς, θα πρέπει να έχει ελεγχθεί από τη Spotmechanic σε 180 σημεία για να διαπιστωθεί ότι βρίσκεται στην κατάσταση που πρέπει!

3. Πραγματικά χιλιόμετρα!

inspection

Tο πρόβλημα στην αγορά μεταχειρισμένων είναι γνωστό. Αυτοκίνητα εισαγωγής ή εγχώρια, πωλούνται με “γυρισμένα” τα χιλιόμετρα σε τιμή που δεν ανταποκρίνεται με την πραγματικότητα. Γι’αυτό λοιπόν και εμείς, πριν επιλέξουμε ένα αυτοκίνητο, ελέγχουμε ότι τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά με 5 διαφορετικούς τρόπους:

  1. Έλεγχος Spotmechanic 180 σημείων για την συνολική κατάσταση
  2. Έλεγχος εγκεφάλου και διάγνωση από τη Bosch.
  3.  Βιβλίο service και επικοινωνία με τα σημεία service για επιβεβαίωση
  4. Έγγραφα ΚΤΕΟ
  5. Έγγραφα και αποδείξεις από το αυτοκίνητο (π.χ. τελωνείο αν είναι εισαγωγής)

Για να καταφέρουμε να ελέγξουμε κάθε αυτοκίνητο και να πιστοποιήσουμε την καλή του κατάσταση χρειαζόμαστε 35 άτομα… Οι άλλοι που έχουν 1 και 2 υπαλλήλους, πως το κάνουν;;

4. 7 ημέρες επιστροφή χρημάτων

7-day-money-backΕίμαστε οι μόνοι που σου δίνουμε το δικαίωμα να επιστρέψεις το αυτοκίνητο σου και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Χωρίς δικαιολογίες και χωρίς καθυστερήσεις. Τόσο σίγουροι είμαστε για τα αυτοκίνητα που πουλάμε!

7 ημέρες λοιπόν ή 300 χιλιόμετρα στη διάθεσή σου για να ζήσεις μαζί του μια γεμάτη εβδομάδα, να το οδηγήσεις ξέγνοιαστος, να πας στη δουλειά σου με αυτό, να δεις αν το πορτ-μπαγκάζ χωράει τα ψώνια της εβδομάδας, αν αρέσει στα παιδιά σου, αν χωράει τον σκύλο σου και εν τέλη αν όντως είναι το αυτοκίνητο που ταιριάζει για τις καθημερινές σου μετακινήσεις. Κάτι σαν 7-ήμερο test drive!

5. Τεχνολογία και διαφάνεια

site

Μέσω της τεχνολογίας έχουμε καταφέρει να βελτιστοποιήσουμε στο μέγιστο την ποιότητα των ελέγχων μας, την κοστολόγηση των αυτοκινήτων αλλά και της online εμπειρίας που θα ζήσεις μέσα από το site μας! Όλα λειτουργούν μέσα από μια διαδικασία διαφάνειας και αυτό στο αποδεικνύουμε από τον όγκο των πληροφοριών που σου παρέχουμε για κάθε αυτοκίνητο!

Μπορείς λοιπόν και εσύ μέσω της τεχνολογίας να δεις, να μάθεις, να κάνεις test drive και να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς να ταλαιπωρηθείς για το παραμικρό! Όλη η διαδικασία από την αρχή, μέχρι και την παράδοση του νέου σου αυτοκινήτου έξω από την πόρτα σου, μπορεί να γίνει με ένα “κλικ”! Καλώς ήρθες στη νέα εποχή μεταχειρισμένων!

Bonus + 1: Γιατί… λατρεύουμε τα αυτοκίνητα!

r8

Πάνω από όλα, πρέπει να θυμάσαι ότι η ομάδα της Spotawheel απαρτίζεται από άτομα με πάθος για το αυτοκίνητο, πραγματικούς car enthusiasts που θα χαρούν να σου βρουν το αμάξι των ονείρων σου. Θέλουμε να μοιραζόμαστε τη χαρά σου για την απόκτηση του νέου σου αυτοκινήτου, όχι απλά να σε ξεπετάξουμε και να προχωρήσουμε στον επόμενο! Πάθος μας είναι το (επόμενό σου) αυτοκίνητο!

Εξερεύνησε τα μοναδικά μεταχειρισμένα της Spotawheel ή απλά πες μας τι ψάχνεις και εμείς θα σου βρούμε το επόμενό σου αυτοκίνητο!

Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης σπούδασε δημοσιογραφία αυτοκινήτων στη Μ.Βρετανία. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι λατρεύει τα αυτοκίνητα! Στο παρελθόν έχει δουλέψει στο βρετανικό Autocar και στους PistonHeads, ενώ αραιά και που γράφει για το 4Drivers. Πάνω από όλα όμως είναι υπερήφανο μέλος της ομάδας της Spotawheel!

How did the article look to you? Write me in the comments below

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *