Στις μέρες μας η αγορά αυτοκινήτου γίνεται κυρίως με κριτήρια χρηστικότητας, πόσο πρακτικό είναι το όχημα για τις ανάγκες της οικογένειας, τιμής και αξιοπιστίας. Υπό αυτή την έννοια, για μια οικογένεια που αναζητά ένα στιβαρό crossover με αρκετό αποθηκευτικό χώρο, κατάλληλο για τους δρόμους της πόλης και για τις περιπέτειες του σαββατοκύριακου ή για μεγάλα ταξίδια, το Renault Kadjar είναι ένα μοντέλο που θα κάνει το κάτι παραπάνω από αυτά.

Σχεδιασμένο ως εναλλακτική του Nissan Qashqai και εμπνευσμένο από τη δεύτερη γενιά αυτοκινήτων που έχουν σημειώσει αξιοσημείωτη επιτυχία στην αγορά, το Renault Kadjar ξεχωρίζει. Ήδη από την αρχή της κυκλοφορίας του, έχει αγοραστεί από σχεδόν μισό εκατομμύριο οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Ας δούμε όμως τι το κάνει να ξεχωρίζει και γιατί αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ένα Renault με ξεχωριστή σχεδίαση

Με αρμονικές γραμμές και αναλογίες και προσεκτικά κατασκευασμένες λεπτομέρειες, το Renault Kadjar τραβά την προσοχή ως ένα κομψό και στιβαρό αυτοκίνητο. Η τολμηρή μπροστινή μάσκα και οι προβολείς με τεχνολογία LED συμβάλλουν σε μια μοντέρνα εμφάνιση.

Το ευρύχωρο και εκλεπτυσμένο εσωτερικό του είναι σχεδιασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και σχολαστικά φινιρίσματα δίνοντας την εντύπωση μιας καμπίνας όπου αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου σε κάθε ταξίδι.

Ο γενναιόδωρος χώρος επιβατών και αποσκευών καθιστά το Kadjar ιδανική επιλογή για οικογένειες ή όσους εκτιμούν την άνεση σε μακρινά ταξίδια. Τα καθίσματα είναι εξαιρετικά άνετα, ακόμα και μετά από πολύωρο ταξίδι. Έχει μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ από το Nissan Qashqai και η πλάτη των καθισμάτων ταιριάζει καλύτερα σε άτομα άνω του μέσου ύψους, ακόμα και στο μεσαίο κάθισμα. Επίσης, διαθέτει άφθονους αποθηκευτικούς χώρους σε όλους τους χώρους.

Μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης

Οδηγώντας ένα Renault Kadjar, οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία. Με εκπληκτικό χειρισμό και καλή ανάρτηση, το Kadjar προσφέρει την άνεση που χρειάζεται ένας οδηγός τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Σε κάθε στροφή, θα απολαμβάνεις τη σταθερότητα και τον έλεγχο που σου προσφέρει αυτό το συμπαγές SUV.

Σε ανώμαλους δρόμους, τίποτα δεν φαίνεται να το ενοχλεί! Το αυτοκίνητο διατηρεί πλήρη ισορροπία στις στροφές, ασφάλεια και καλό κράτημα. Το πέρασμα πάνω από λακκούβες στην άσφαλτο ή χτυπήματα σε επαρχιακούς δρόμους απορροφάται χωρίς δυσκολία και χωρίς κραδασμούς για τους επιβάτες.

Το Renault Kadjar είναι εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή γκάμα χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας. Αυτό περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, το σύστημα πλοήγησης, την υποβοήθηση οδηγού, το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και τη διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, που καθιστούν το αυτοκίνητο έτοιμο να αντιμετωπίσει όλες τις κυκλοφοριακές προκλήσεις.

Πώς συμπεριφέρονται οι κινητήρες του Renault Kadjar;

Οι κινητήρες Renault Kadjar είναι διαθέσιμοι τόσο σε εκδόσεις βενζίνης όσο και πετρελαίου, οι τελευταίες ταιριάζουν καλύτερα στην καθημερινότητα. Με τον κινητήρα diesel που συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει δύναμη στους μπροστινούς τροχούς, το Kadjar μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 9,7 δευτερόλεπτα και να φτάσει σε τελική ταχύτητα 130 km/h, κάτι που είναι πολύ καλό για ένα τόσο ευέλικτο αυτοκίνητο, για το οποίο δεν θα διαθέσεις έναν τεράστιο budget.

Για τις επιλογές κινητήρων diesel, η απόδοση είναι πραγματικά εξαιρετική. Η μέση κατανάλωση είναι 3,6 λίτρα / 100 χλμ και οι εκπομπές CO2 είναι 113 γρ / χλμ. Με αυτά τα στοιχεία, μπορούμε να πούμε ότι είναι μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

Renault Kadjar αξιοπιστία

Το Renault Kadjar θεωρείται ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της γκάμα του. Είναι εύκολο στη συντήρηση, και δεν έχουν αναφερθεί τεχνικά προβλήματα, οπότε αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή όταν πρόκειται για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Με στιβαρή κατασκευή και κορυφαία υλικά, αυτό το crossover έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται άριστα τις προκλήσεις των δρόμων εντός και εκτός πόλης. Αν σκεφτούμε ότι βασίζεται στο άκρως επιτυχημένο μοντέλο Nissan Qashqai, το Renault Kadjar, με τη χαρακτηριστική σχεδίαση, τους γενναιόδωρους χώρους και την οδηγική του ευστάθεια, είναι ένα ευέλικτο, προσιτό μοντέλο στο οποίο μπορείς να βασιστείς τόσο στην πόλη όσο και για άνετα και ασφαλή ταξίδια.

Δες αξιόπιστα μεταχειρισμένα Renault Kadjar

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Παράλληλα, για μέγιστη ευελιξία σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών και αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!