Με “τσίτα τα γκάζια”! Νομίζω δε θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα τη χρονιά που μας πέρασε…

Δεν εννοώ μόνο την πολλή δουλειά που ρίξαμε για να γεννηθεί και να πάρει γρήγορα τη φυσική της πορεία η Spotawheel, όσο εκείνο το “γκάζι” που έχουμε έμφυτο στον εγκέφαλό.

Χάρη σε αυτό, μέσα σε μόλις ένα χρόνο, καταφέραμε να βρεθούμε ανάμεσα στις πιο promising επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βλέπεις, από τη μια είναι τα αυτοκίνητα, αντικείμενα πόθου για πολλούς από εμάς, και από την άλλη οι άνθρωποι.

Ο ιδιοκτήτης τους δηλαδή, εσύ, εγώ, η μαμά μου, η γυναίκα σου, ο καθένας μας. Αυτά τα δύο, άνθρωποι και αυτοκίνητα, κατά τη γνώμη μας δεν δέχονται εκπτώσεις, ούτε στην ποιότητα, ούτε στην ασφάλεια. Απαιτούν σεβασμό και σοβαρότητα.

Η πρώτη χρονιά για τη Spotawheel ήταν υπέροχη και σε ένα μεγάλο βαθμό ευθύνεσαι εσύ!

Εσύ, που μας υποστήριξες από την πρώτη στιγμή, εσύ που αγόρασες αυτοκίνητο από την επαρχία χωρίς καν να το δεις από κοντά, εσύ που πίστεψες στην προσπάθειά μας και διέδωσες το “νέο” και σε άλλους, εσύ που με τις παρατηρήσεις σου μας βοηθάς και γινόμαστε καλύτεροι…

Αυτά τα γενέθλια, τα πρώτα της Spotawheel, είναι αφιερωμένα σε εσένα!

Σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!

Δες καρέ-καρέ την πρώτη χρονιά της Spotawheel!

5 Μαΐου 2016

Το επίσημο online ντεμπούτο της Spotawheel! Ήμασταν ακόμα στα παλιά γραφεία στη Ν.Ιωνία, μια ομάδα 9 παθιασμένων ατόμων μέσα σε ένα γραφείο 40 τετραγωνικών!

 

15 Μαΐου 2016

Η μετακόμιση στα νέα μας γραφεία. Πάλι στη Ν. Ιωνία πήγαμε!

 

20 Μαΐου 2016 

Το πρώτο αυτοκίνητο που πουλήσαμε! Ο κος Στάθης ήρθε από την Καβάλα για να παραλάβει αυτό το Peugeot 208, αφού πρώτα το είχε αγοράσει online παρακαλώ! Πόσο Spotawheeler o κος Στάθης;;

 

30 Μαΐου 2016

Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει… “η Spotawheel φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων οχημάτων”. Η πρώτη εμφάνιση της Spotawheel στα media!

 

6 Ιουλίου 2016

Το Autoblog “ενθουσιάζεται” με τους enthusiasts της Spotawheel και γράφει για τη νέα επαγγελματική θέση που αλλάζει την αγορά. Με έναν πραγματικό car enthusiast δίπλα σου, μπορείς να νιώθεις σίγουρος για το νέο σου αυτοκίνητο!

3 Αυγούστου 2016

Στέλνουμε το πρώτο μας αυτοκίνητο σε νησί, στην Κάλυμνο για την ακρίβεια, έξω από το σπίτι του κύριου Βασίλη!

 

18 Αυγούστου 2016

“Ανοίγουμε” το blog μας! Φυσικά το πρώτο άρθρο που γράψαμε ήταν για το δικαίωμα επιστροφής των αυτοκινήτων μας, ένα μοναδικό προνόμιο που προσφέρει μόνο η Spotawheel! Διάβασε το πρώτο μας blog post!

 

 

14 Οκτωβρίου 2016 

Κάνουμε το πρώτο test drive μέσω Skype! Ο Γιώργος, άλλος ένας πραγματικός Spotawheeler, ήθελε να δει το Passat, να το ακούσει και να μπει στη θέση του οδηγού, έστω και εικονικά. Ενθουσιάστηκε με το αυτοκίνητο και του το στείλαμε σπίτι του στη Θεσσαλονίκη! Με 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής, ένιωθε σίγουρος και ασφαλής!

 

17 Νοεμβρίου 2016

Το Opel Insignia OPC ήταν το αυτοκίνητο που πουλήθηκε πιο γρήγορα από όλα τα αυτοκίνητα μας μέχρι σήμερα. Σαραντεπέντε λεπτά ήταν αρκετά για το τετρακίνητο Insignia με τον V6 κινητήρα να βρει το νέο του ιδιοκτήτη. Δεν προλάβαμε ούτε στο online showroom να το ανεβάσουμε!

Δες το βίντεο!

 

23 Δεκεμβρίου 2016 

Το Forbes παίρνει συνέντευξη από το CEO της Spotawheel, Χάρη Αρβανίτη και κυκλοφορεί στα περίπτερα!

 

21 Ιανουαρίου 2017

Κάνουμε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι της εταιρίας και κόβουμε την πίτα για το νέο έτος! Η Αγγελική, η πρώτη υπάλληλος της εταιρίας, κερδίζει το φλουρί!

 

31 Ιανουαρίου 2017

Η Spotawheel προκρίνεται στα ημιτελικά του MITEF Greece Startup Competition 2017, ανάμεσα στις πιο καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις στο χώρο της τεχνολογίας! (Ο τελικός είναι 6 Ιουλίου 2017, θα σε ενημερώσουμε φυσικά!)

Από αριστερά, οι τρεις ιδρυτές της Spotawheel: ο Χάρης, ο Χρήστος και ο Κυριάκος.

 

6 Μαρτίου 2017

Η Spotawheel επιλέγεται στην τελική λίστα του ΟΠΑΠ Business Growth σε συνεργασία με το διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor! Η λίστα έχει 20 εταιρίες μέσα από 540 fast growing revenue generating companies που έκαναν apply!

 

8 Μαρτίου 2017

Το ενδoεταιρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινάει και μαζί του, ανοίγουν προσωπικοί λογαριασμοί, κρατιούνται “τεφτέρια” με νίκες, ήττες και λοιπές γραφικότητες…

 

20 Μαρτίου 2017

Οι πρώτοι 10.000 followers στη σελίδα της Spotawheel στο Facebook!

 

5 Απριλίου 2017

Ανανεώσαμε το site και το logo μας!

 

9 Απριλίου 2017

Δημοσιεύουμε τον πιο πλήρη οδηγό γυρισμένων χιλιομέτρων που έχει γραφτεί ποτέ! Μπορείς να τον καταβάσεις εδώ, είμαστε σίγουροι πως θα σε βοηθήσει σημαντικά στην αναζήτηση ενός πραγματικά καλού αυτοκινήτου!

 

21 Απριλίου 2017

Πρεμιέρα της πρώτης μας τηλεοπτικής διαφήμισης με τον Κρατερό Κατσούλη!

 

Και κάπως έτσι…

… φτάσαμε στην 5η Μαΐου του 2017! Συνεχίζουμε για άλλη μια χρονιά δυναμικά, με τσίτα τα γκάζια, για να σου προσφέρουμε όσα δικαιούσαι: κορυφαία αυτοκίνητα μέσα από τον πιο ευχάριστο και αξιόπιστο τρόπο!

Για άλλη μια φορά, σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Και του χρόνου!