Έχεις σκεφτεί πως θα ήταν να αγoράζεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, και να μπορείς για οποιονδήποτε λόγο να το επιστρέψεις; Όπως θα έκανες με ένα παντελόνι αλλά ακόμα καλύτερα μιας και στην περίπτωσή μας, θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω!

Με τη Spotawheel κάνουμε το βήμα και “οδηγούμε” την αγορά των μεταχειρισμένων σε ένα μέλλον πιο λαμπρό, πλήρως απενοχοποιημένο από το αμαρτωλό παρελθόν. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να σου προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία αγοράς του επόμενού σου αυτοκινήτου, μέσα από μια διαδικασία εμπιστοσύνης, διαφάνειας και αξιοπιστίας!

Ναι, μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω!

Στη Spotawheel, με την ανέπαφη αγορά έχεις δικαίωμα επιστροφής 7 ημερών με πλήρη επιστροφή χρημάτων και το εννοούμε. Αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο μας ανέπαφα, μπορείς να το επιστρέψεις εντός 7 ημερών ή 300 χιλιομέτρων για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς άβολες ερωτήσεις. Είναι δικαίωμά σου!

Είναι σαν να έχεις το αυτοκίνητο για ένα 7-ήμερο test drive. Μπορείς να καθίσεις με τις ώρες στο κάθισμα του οδηγού μέχρι να βρεις την τέλεια ρύθμιση της θέσης ή να επεξεργαστείς και την παραμικρή λειτουργία. Να το δοκιμάσεις στη διαδρομή σου προς το γραφείο ή στις βραδινές σου βόλτες!

Μέσα σε 7 ημέρες μπορείς να το ελέγξεις όσο θες και πάνω από όλα να καταλάβεις αν το αυτοκίνητο που αγόρασες ταιριάζει στη καθημερινότητά και τη προσωπικότητά σου – όχι απλά πως συμπεριφέρεται σε ένα ολιγόλεπτο test drive. Και όλα αυτά, χωρίς οποιονδήποτε πωλητή στη θέση του συνοδηγού!

Παράλληλα, η αγορά γίνεται ανέπαφα και με ασφάλεια για το επόμενό σου αυτοκίνητο. Έχοντας τη δυνατότητα να το δεις από το site μας σα να ήσουν εκεί με τη 360° προβολή, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Αγοράζοντας ανέπαφα νιώθεις πιο ασφαλής από ποτέ!

Εκτός από το δικαίωμα επιστροφής 7 ημερών, με την ανέπαφη αγορά κερδίζεις μία πληθώρα παροχών που περιλαμβάνουν δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, δικαίωμα δωρεάν αλλαγής, προετοιμασία αυτοκινήτου αλλά και δωρεάν αποστολή σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεσαι.

Ταυτόχρονα, απολαμβάνεις μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πλήρως πιστοποιημένα, με καθαρό ιστορικό, σε εξαιρετική κατάσταση και με πραγματικά πιστοποιημένα χιλιόμετρα και πλήρες βιβλίο service υπάρχουν ελάχιστα. Το ξέρουμε γιατί εμείς οι ίδιοι απορρίπτουμε δεκάδες αυτοκίνητα καθημερινά έτσι ώστε ό,τι σου προτείνουμε να είναι απλά υπέροχο και απαλλαγμένο από κάθε είδους ρίσκο.

Είμαστε τόσο σίγουροι για κάθε Spotawheel αυτοκίνητό που το μόνο που μένει είναι να ταιριάξετε! Και αν τελικά δεν υπάρχει χημεία… απλά το επιστρέφεις!

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!

Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.

Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Φέρνουμε το αυτοκίνητο που θέλεις στην πόρτα σου για Test Drive ή για μέγιστη ασφάλεια σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!