Η επιλογή ενός οικογενειακού αυτοκινήτου εξαρτάται πάντα από το πόσο ευρύχωρο είναι, αλλά και από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχει. Σε αυτό το άρθρο θα σου παρουσιάσουμε 3 επιλογές που αξίζει να εξετάσεις όταν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα μεγάλο αυτοκίνητο για τις ανάγκες της οικογένειάς σου.

Volvo XC40, μια ισορροπημένη επιλογή για όσους αναζητούν ένα compact και ευέλικτο αυτοκίνητο

Το Volvo XC40 είναι ένα αρκετά άνετο αυτοκίνητο για μια οικογένεια, τόσο για τις καθημερινές ανάγκες στην πόλη όσο και για ασφαλή ταξίδια. Γενικά προσφέρει μια χαλαρωτική οδηγική εμπειρία.

Επωφελείσαι από πολυάριθμο στάνταρ εξοπλισμό, εσωτερικό υψηλής ποιότητας, πορτμπαγκάζ 460 λίτρων και πολλούς ωφέλιμους χώρους. Όντας Volvo, είναι εξαιρετικά ασφαλές σε περίπτωση ατυχήματος και διαθέτει άφθονη τεχνολογία για την πρόληψη ανεπιθύμητων συμβάντων. Είναι σίγουρα μια δελεαστική επιλογή και ένα από τα καλύτερα SUV στην premium κατηγορία.

Το μοντέλο της Volvo εσωτερικά είναι αρκετά ευρύχωρο για το κεφάλι και τα πόδια και τα καθίσματα ρυθμίζονται όπως εσύ επιθυμείς. Ο πίσω χώρος είναι εξίσου άνετος. Ακόμη και με το μπροστινό κάθισμα πεσμένο προς τα πίσω, υπάρχει αρκετός χώρος για τα πόδια.

Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι χώροι σε όλη την καμπίνα, όπως υποδοχές δίπλα στο τιμόνι για την αποθήκευση πιστωτικών καρτών, ένα αναδιπλούμενο άγκιστρο κάτω από το ντουλαπάκι για να κρεμάσεις ότι θέλεις και θήκες στις πόρτες αρκετά μεγάλες για να χωρέσουν ένα φορητό υπολογιστή και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό. Όλα αυτά κάνουν την καμπίνα να φαίνεται τακτοποιημένη, ακόμα και όταν είναι όλη η οικογένεια μέσα.

Δες αξιόπιστα μεταχειρισμένα Volvo

BMW 4 Gran Coupe, ο συνδυασμός ενός σπορ αυτοκινήτου και ενός πρακτικού οικογενειακού

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupe είναι η ιδανική λύση για όσους εκτιμούν το σπορ σχήμα ενός κουπέ αμαξιού, αλλά χρειάζονται παράλληλα και ένα πρακτικό οικογενειακό αυτοκίνητο. Αυτό το μοντέλο προσφέρει χώρο και άνεση, καθώς εξοπλίζεται με τέσσερις πόρτες και ένα πορτμπαγκάζ, καθιστώντας το πιο πρακτικό από το δίθυρο αδερφάκι του. Διαθέτει ένα υπέροχο και καλά εξοπλισμένο εσωτερικό, με M Sport πακέτο για πρόσθετο στυλ και απόδοση.

Αυτό το μοντέλο προσφέρει μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία οδήγησης για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς. Όσον αφορά τους χώρους και τη χρηστικότητα, η Σειρά 4 Gran Coupe βρίσκεται ανάμεσα στη Σειρά 4 Coupe και τη Σειρά 3, προσφέροντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό στυλ και χωρητικότητας.

Το πορτμπαγκάζ είναι πολύ καλά διαμορφωμένο ώστε να παρέχει αρκετό χώρο για αποσκευές και άλλα αντικείμενα, καθιστώντας αυτό το μοντέλο κατάλληλο για την καθημερινότητα και τις ανάγκες μιας οικογένειας. Επιπλέον, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, η BMW Σειρά 4 Gran Coupe προσφέρει εξαιρετική προστασία στους επιβάτες σε περίπτωση απρόβλεπτων οδικών συμβάντων.

Δες αξιόπιστα μεταχειρισμένα BMW Σειρά 4 Gran Coupe

Toyota C-HR, ευελιξία και αξιοπιστία για τις ανάγκες μιας οικογένειας

Το Toyota C-HR μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή όσον αφορά τα ευρύχωρα οικογενειακά αυτοκίνητα, αλλά και εάν αναζητάς ένα ευέλικτο και αξιόπιστο όχημα για τις καθημερινές σου ανάγκες.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του C-HR είναι ο γενναιόδωρος εσωτερικός του χώρος, ο οποίος μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μια τετραμελή οικογένεια μαζί με τις αποσκευές της. Αν και ο καμπυλωτός και σπορ σχεδιασμός του μπορεί να υποδηλώνει άλλες διαστάσεις εσωτερικού, το C-HR προσφέρει άνετα καθίσματα για όλους τους επιβάτες και ένα πορτμπαγκάζ αρκετά μεγάλο για να φορτώσει τα εβδομαδιαία ψώνια ή τις αποσκευές για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Το C-HR είναι επίσης εξοπλισμένο με μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, καθιστώντας το μια σοφή επιλογή για οικογένειες που ενδιαφέρονται για την προστασία των επιβατών τους. Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή ατυχημάτων και να σε κρατήσουν ασφαλή στο δρόμο.

Μια άλλη θετική πτυχή του C-HR είναι η απόδοσή του, ειδικά στο υβριδικό μοντέλο, που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για οικογένειες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από το κόστος των καυσίμων και να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων.

Εμείς ως Spotawheel, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τον πιο αυστηρό τεχνικό έλεγχο της αγοράς, σε βοηθάμε να βρεις το κατάλληλο αυτοκίνητο για την οικογένειά σου. Πες μας τι έχεις στο μυαλό σου όσον αφορά τον χώρο, την ασφάλεια και την αξιοπιστία και οι σύμβουλοί μας θα σου κάνουν προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου.

Δες αξιόπιστα μεταχειρισμένα Toyota C-HR

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Παράλληλα, για μέγιστη ευελιξία σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών και αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!