Μπορεί ο Covid-19 (γνωστός και ως κορονοϊός) να έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την ζωή μας στην καθημερινότητα, ωστόσο κάποιες βασικές μας ανάγκες δεν είναι εφικτό και δεν χρειάζεται κιόλας να αλλάξουν.

Μία από αυτές τις ανάγκες μπορεί να είναι η αγορά ενός αυτοκινήτου..

Πάντοτε με αίσθημα υπευθυνότητας και με γνώμονα την δημόσια υγεία, μπορούμε να ακολουθήσουμε μία σειρά από συμβουλές έτσι ώστε να αποκτήσουμε το αυτοκίνητο που επιθυμούμε χωρίς να εκτεθούμε στον ιό που έχει αλλάξει όλο τον κόσμο.

Έρευνα από το σπίτι

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε την έρευνα αγοράς διαδικτυακά.

Δεν χρειάζεται να βγούμε από το σπίτι για να μάθουμε χαρακτηριστικά, τιμές και λοιπές πληροφορίες.

Στη Spotawheel θα βρείτε για κάθε αυτοκίνητο

  • λεπτομερείς φωτογραφίες
  • video
  • χαρακτηριστικά και επιδόσεις
  • γραπτή τεχνική αναφορά
  • πληροφορίες για τιμές, τρόπου πληρωμής και χρηματοδότησης
  • δυνατότητα υπολογισμού δόσης
  • δυνατότητα αίτησης για ανταλλαγή με το δικό σας αυτοκίνητο

Και αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά χωρίς να περάσετε χρόνο εκτός κατοικίας.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σας λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει ή θα προτείνουν εναλλακτικές λύσεις μελετώντας τις ανάγκες σας.

 

Test Drive στην Πόρτα σας

Καλά ως εδώ. Μελετήσατε το πιθανό μελλοντικό σας αυτοκίνητο, σας αρέσει από τις φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά αλλά θέλετε οπωσδήποτε να το δείτε από κοντά, ακόμα και αν ο κορονοϊός καραδοκεί!

Θα πρέπει να πάτε σε έκθεση;

H Spotawheel πρωτοπορεί σε αυτό τον τομέα και αναλαμβάνει να φέρει το αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε, την ώρα που σας εξυπηρετεί, όπως κάναμε πάντα!

Ένας enthusiast της εταιρείας, εναρμονισμένος με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, φορώντας μάσκα-γάντια και τηρώντας τις αναγκαίες αποστάσεις, θα σας παρουσιάσει το αυτοκίνητο σε εξωτερικό χώρο και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία προκύψει σχετικά με αυτό.

 

Παράδοση στο σπίτι (Δωρεάν)

Είτε προβείτε σε Test Drive είτε όχι, σε περίπτωση που το ενδιαφέρον μετατραπεί σε αγορά, η επόμενη κίνηση είναι η παραλαβή του αυτοκινήτου.

Και πάλι δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε, ούτε να εκτεθείτε επισκεπτόμενος κλειστούς χώρους.

Στη Spotawheel παραδίδουμε το αυτοκίνητο στο χώρο σας, δωρεάν σε όλη την Ελλάδα!

Πριν την παράδοση, πραγματοποιείται βιολογικός καθαρισμός με πιστοποιητικό απολύμανσης, ενώ στο τιμόνι, τα καθίσματα και τον λεβιέ ταχυτήτων έχουν τοποθετηθεί ειδικά προστατευτικά για την αποφυγή οποιασδήποτε άμεσης επαφής.

 

Πώς θα πουλήσω το παλιό μου αυτοκίνητο;

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι λογικό να έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά που αφορούν την έρευνα ή την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Πολλές φορές για να προχωρήσει η αγορά πρέπει να έχει προηγηθεί η πώληση του παλιού σας αυτοκινήτου.

Με τον κόσμο να μη βγαίνει από το σπίτι, η προβολή και πώληση του αυτοκινήτου είναι πρακτικά ανέφικτη.

Η διαδικασία της ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου με το νέο σας είναι η λύση.

Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε αρκετό χρόνο, μετακινήσεις και, φυσικά, τις άσκοπες συναναστροφές με αρκετό κόσμο που δεν είναι βέβαιο ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για το αυτοκίνητο σας.

 

Αν επιλέξω ένα καινούργιο αυτοκίνητο, θα καθυστερήσει;

Οι αλλαγές σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας δραστηριότητας είναι ραγδαίες και δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Τα περισσότερα εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων έχουν αναστείλει την λειτουργία τους τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Απριλίου, ενώ η εξάπλωση του Covid-19 μαρτυρά την επέκταση της αναστολής αυτής και για το ερχόμενο διάστημα.

Αυτό σημαίνει ότι εάν έχουμε… βάλει στο μάτι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, σαφώς και θα καθυστερήσει μιας και όλες οι παραγγελίες θα μείνουν πίσω χρονικά.

Ένα καλοδιατηρημένο μεταχειρισμένο που έχει περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους είναι η πιο σωστή επιλογή σε περίπτωση που θέλουμε το αυτοκίνητο άμεσα στο γκαράζ μας χωρίς καθυστερήσεις και εκπλήξεις.

 

Προσοχή στις “Ευκαιρίες”

Οι συνθήκες που προκύπτουν με τον φόβο του κορονοϊού σαφώς και δεν ευνοούν την αγορά του αυτοκινήτου.

Όπως όλες οι κρίσεις, έτσι και αυτή που ζούμε γεννούν ευκαιρίες που κάποιος μπορεί να αρπάξει ανά πάσα στιγμή.

Παρόλα αυτά μέσα στις ευκαιρίες κρύβονται και οι μεγαλύτερες παγίδες: αυτοκίνητα που μπορεί να μετατραπούν σε εφιάλτη για την τσέπη μας και την ασφάλεια μας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Διαβάστε 3 σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν βλέπεις μία “ευκαιρία”.

 

Τελικά είναι ασφαλής η αγορά ενός αυτοκινήτου αυτή την εποχή;

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ο παραδοσιακός τρόπος έρευνας και αγοράς αυτοκινήτου είναι σχεδόν ανέφικτος και θα παραμείνει έτσι και για το επόμενο διάστημα.

Οι επισκέψεις στις εκθέσεις αυτοκινήτου και οι δεκάδες συναντήσεις με πωλητές δεν μπορούν να προχωρήσουν υπό συνθήκες καραντίνας.

Το παρόν και το εγγύς μέλλον επιτάσσει μεγάλη προσοχή και εμπιστοσύνη μονάχα σε συνεργασίες που αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας.

Ένα αυτοκίνητο, μέσα από τη μεγάλη γκάμα της Spotawheel, μπορεί να αποκτηθεί με πλήρως online διαδικασίας και χωρίς ουσιαστικά να εκτεθείτε καθόλου στον κίνδυνο του κορονοϊού.

Το test drive θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη σύνεση και υπευθυνότητα, ενώ ακόμη και να μη γίνει δοκιμή του αυτοκινήτου, στη Spotawheel σας δίνουμε την δυνατότητα της πλήρους επιστροφής χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο!

Η απάντηση στη σημερινό μας αφιέρωμα είναι ΝΑΙ, μπορούμε ακόμη να έχουμε στα πλάνα μας το επόμενο μας αυτοκίνητο.

Δεν χρειάζεται να πάρουμε το ρίσκο της έκθεσης στον νέο κορονοϊό και στη Spotawheel είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε 100% ασφαλείς επιλογές!

 

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από πραγματική απολύμανση των αυτοκινήτων μας.