Λίγο μετά τη 14η έξοδο της Αττικής οδού, στην καταπράσινη περιοχή της Ανθούσας, θα βρεις το πρώτο car showcenter μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα!

Μόλις 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, το car showcenter της Spotawheel συγκεντρώνει πιστοποιημένα αυτοκίνητα σε εξαιρετική κατάσταση, με τεχνική αναφορά και εγγύηση για να μη φοβάσαι τίποτα σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Εδώ, θα συναντήσεις εκατοντάδες αυτοκίνητα που καλύπτουν κυριολεκτικά κάθε γούστο και ανάγκη.

Η διαδικασία απλή: κάλεσε στο 210 2561460, κλείσε ραντεβού για το αυτοκίνητο που θέλεις ή απλώς περιηγήσου και ξεκίνα την απόλυτη εμπειρία αναζήτησης αυτοκινήτου.

Την έκθεση θα τη βρεις εύκολα στη Λεωφ. Ανθούσας 43-45 (βρες το στο Google Maps, με ένα κλικ) και οι ώρες που μπορείς να την επισκεφτείς είναι από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Θα συναντήσεις επίσης χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σου, ακριβώς γιατί προσέχουμε το παλιό σου αυτοκίνητο όπως ακριβώς και το νέο.

Τι μπορώ να κάνω στο Car Showcenter;


Κυριολεκτικά τα πάντα! Από το να επιλέξεις να δεις κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έως να περιηγηθείς στον αμέτρητο στόλο των 100αδων αυτοκινήτων και να αποφασίσεις εκείνη τη στιγμή ποιο είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Όλα τα αυτοκίνητα της έκθεσης είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε την επισκέπτεται να τα δει από κοντά. Μπορείς απλά να ανοίξεις την πόρτα τους και να δεις το εσωτερικό τους. Να ελέγξεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές του καθενός αναλυτικά. Αλλά και εάν θέλεις μία πιο συγκεκριμένη καθοδήγηση, να απευθυνθείς στο εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό μας που θα σε κατευθύνει με ασφάλεια και εμπειρία ακριβώς σε αυτό που αναζητάς.

Εάν δε βρεις εδώ αυτό που ψάχνεις, δεν θα το βρεις πουθενά…

Τα αυτοκίνητα είναι ταξινομημένα σε σειρά βάσει της κατηγορίας τους. Ώστε να ξέρεις ακριβώς που να περιηγηθείς χωρίς να ψάχνεσαι σε μία τεράστια έκταση.

Παράλληλα, ο χώρος των δεκάδων στρεμμάτων είναι ειδικά διαμορφωμένος, ώστε να κάνεις test drive και να οδηγήσεις σε πραγματικές συνθήκες το αυτοκίνητο που επιλέξεις. Απλά, εύκολα και αξιόπιστα.

Δες τι λένε οι πελάτες, οι επισκέπτες και οι άνθρωποι του νέου car showcenter στην Ανθούσα στο παρακάτω βίντεο:

 

Πώς θα το βρω;


Το Car Showcenter της Spotawheel βρίσκεται στην Ανθούσα, πάνω στην κεντρικότερη οδική αρτηρία της περιοχής, τη λεωφόρο Ανθούσας. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω της Αττικής Οδού (έξοδος 14), ενώ μπορείς να επιλέξεις και την εναλλακτική της Λεωφόρου Μαραθώνος (για να αποφύγεις τα διόδια) εάν έρχεσαι από το κέντρο.

Η ακριβής διεύθυνση είναι Λεωφόρος Ανθούσας 43-45, ενώ μπορείς να το προσθέσεις εύκολα και στους χάρτες της Google, πατώντας εδώ.

Φτάνοντας στη λεωφόρο, θα αντικρίσεις από μακριά τον υπερπλήρη στόλο αυτοκινήτων της Spotawheel αλλά και το λογότυπο της εταιρείας μας. Άλλωστε, η έκθεσή μας περιλαμβάνει τόσα πολλά και διαφορετικά αυτοκίνητα που χρειάζεται και την αντίστοιχη έκταση ώστε να μπορέσεις να τα απολαύσεις.

Στο car showcenter θα βρεις και χώρο στάθμευσης για να παρκάρεις με ασφάλεια το αυτοκίνητό σου.

Μπορώ να πάω χωρίς ραντεβού;


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου θα χρειαστεί να κλείσεις ένα ραντεβού, τηλεφωνώντας στο 210 2561460. Ειδικά εάν θέλεις να δεις κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, θα χρειαστεί να μας ενημερώσεις, ώστε να σε εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απλά πες μας το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει και την ώρα που σε βολεύει και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα!

Ακόμα και εάν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπόψιν ή δεν έχεις αποφασίσει, κλείσε ένα ραντεβού και περιηγήσου ελεύθερα στον στόλο της Spotawheel. Το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-21:00 για τις καθημερινές και 09:00-17:00 το Σάββατο.

Πόσα/ποια αυτοκίνητα μπορώ να δω;


Όλα τα αυτοκίνητα της έκθεσής μας είναι άμεσα προσβάσιμα σε όλους τους επισκέπτες. Κατά την παραμονή σου στον χώρο είναι ανοιχτά και ξεκλείδωτα ώστε να μπορείς να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις το εσωτερικό τους, να ελέγξεις την πρακτικότητά τους, αλλά και να κάνεις κατευθείαν έλεγχο οδηγώντας όποιο σε ενδιαφέρει.

Ακόμα και εάν έρχεσαι για κάποιο άλλο αυτοκίνητο, μπορείς να δεις και να έχεις άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα αυτοκίνητά μας. Άλλωστε, δε λείπουν οι περιπτώσεις, που βλέποντας κάποιος ένα αυτοκίνητο από κοντά, επιχειρεί να αλλάξει το μοντέλο της αρεσκείας του. Ή να ανακαλύψει κάποιο άλλο που τον βολεύει καλύτερα. Γι αυτό κι έχουμε όλα μας τα αυτοκίνητα στη διάθεση σου.

Πώς μπορώ να κάνω Test Drive;


Για τη σημασία και τη δύναμη του test drive έχουμε γράψει και αναλύσει στο παρελθόν. Πώς θα πάρεις, άλλωστε, ένα αυτοκίνητο χωρίς να το ελέγξεις σε πραγματικές συνθήκες; Και να δεις εάν και κατά πόσο σου ταιριάζει;

Στο ανανεωμένο μας car showcenter, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες και πελάτες μας να ανακαλύψουν το αυτοκίνητο που τους ενδιαφέρει μέσα από την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα για test drive εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου, ώστε να είσαι σίγουρος για αυτό που επιλέγεις.

Σε περιμένουμε στο νέο car showcenter στην Ανθούσα για να δεις από κοντά πιστοποιημένα αυτοκίνητα σε εξαιρετική κατάσταση. Με πραγματικά χιλιόμετρα και να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία στην αναζήτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

 

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Φέρνουμε το αυτοκίνητο που θέλεις στην πόρτα σου για Test Drive ή για μέγιστη ασφάλεια σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!