Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να ανακαλύψεις κάθε αυτοκίνητο από την άνεση του καναπέ σου σα να είσαι εκεί; Να μπορείς να εξερευνήσεις κάθε λεπτομέρεια, περιστρέφοντας το, κάνοντας ζουμ στο σημείο που εσύ θες και επιλέγοντας από ποια γωνία θα το δεις καλύτερα;

Με τη Spotawheel μπορείς. Γιατί με τη νέα δυνατότητα της 360° προβολής επιλέγεις εσύ ο ίδιος πως θα δεις το κάθε αυτοκίνητο μέσα από τη ρεαλιστική απεικόνιση.

 

Εξερεύνησε αυτοκίνητα με 360°!

 

Θέλεις να το φανταστείς πώς θα είναι στον δρόμο; Πώς θα σε βλέπουν οι από πίσω, ή πώς θα διακρίνεται η μούρη του από τα διερχόμενα αυτοκίνητα; Τι μέγεθος έχει σε πραγματική απεικόνιση και εάν θα σε βολέψει στην καθημερινότητά σου; Δε χρειάζεται πια να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου. Ούτε να δεις φωτογραφίες που επιλέγει ο καθένας να σου δείξει. Αφού ο έλεγχος περνάει καθαρά στο χέρι σου.

Με την 360° προβολή ανακαλύπτεις το αυτοκίνητο σα να είσαι εκεί!

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε, ότι ο καλύτερος τρόπος να κρύψεις την ατέλεια ενός αυτοκινήτου είναι να το φωτογραφίσεις. Αφού η οπτική γωνία, το φως και πολλοί άλλοι παράγοντες που γνωρίζει όποιος ασχολείται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την τέχνη της φωτογραφίας είναι καθοριστικοί. Έτσι, ένα μικροχτύπημα, ένα βάψιμο, ή μία γρατζουνιά μπορεί να κρυφτεί τεχνιοτρόπως με τη “σωστή” φωτογράφιση.

Θα το συναντάς άλλωστε συχνά σε πολλές μάντρες αυτοκινήτων. Φωτογραφίες έντονα φωτισμένες, αυτοκίνητα υπεργυαλισμένα, ώστε όλα να κρύβονται από το πολύ το φως. Και όταν πας να δεις το αυτοκίνητο από κοντά είναι πλέον αργά, αφού ο πωλητής σε έχει ήδη πείσει για την “καθαρότητα” του οχήματος.

Πόσο διαφορετικό θα ήταν όλο αυτό εάν αντί να βλέπεις αυτά που ο καθένας θέλει να σου δείξει, έβλεπες αυτά που ο ίδιος ήθελες και επέλεγες; Εάν ο έλεγχος ερχόταν αποκλειστικά στα δικά σου χέρια; Αυτή είναι η 360° προβολή. Και θα τη συναντήσεις σε όλα τα αυτοκίνητα της Spotawheel με την ένδειξη 360°. Γιατί η διαφάνεια έχει τον πρώτο λόγο.

Με την προβολή 360° ο έλεγχος περνάει αποκλειστικά στα δικά σου χέρια.

Επιλέγεις ο ίδιος τι θα δεις, πώς θα το δεις, χωρίς τίποτα να μένει κρυφό. Σα να είσαι δίπλα στο αυτοκίνητο και να το εξερευνείς. Και γίνεται πιο εύκολα από ποτέ από την άνεση του σπιτιού σου, το γραφείο, τον δρόμο και μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.

Παράλληλα, η 360° προβολή σου δίνει μία ρεαλιστική απεικόνιση του αυτοκινήτου, σα να το βλέπεις από κοντά. Έτσι είσαι σίγουρος για αυτό που παίρνεις, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη και σίγουρη την ανέπαφη αγορά με ασφάλεια, απολαμβάνοντας πιστοποιημένα αυτοκίνητα με το δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων.

 

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Φέρνουμε το αυτοκίνητο που θέλεις στην πόρτα σου για Test Drive ή για μέγιστη ασφάλεια σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!