Σε μια επιχείρηση οι ταξιδιωτικές ανάγκες των στελεχών και των εργαζομένων πρέπει να ικανοποιούνται συνεχώς, ώστε να μη χαθεί καμία επαγγελματική ευκαιρία που θα μπορούσε να έχει θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της εταιρείας. Ο στόλος των αυτοκινήτων που έχει στη διάθεσή της μια εταιρεία πρέπει να είναι κατάλληλος για την υποστήριξη αυτών των δραστηριοτήτων.

Όταν επιθυμεί κάποιος να αγοράσει ή να μισθώσει ένα αυτοκίνητο για την εταιρεία του, πρέπει να υπολογίζει σε έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο ο οποίος μπορεί να του προσφέρει αξιόπιστα οχήματα άμεσα, ανάλογα με τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία και τον αριθμό των εργαζομένων της. Στη Spotawheel ο επιχειρηματίας θα βρει μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα για αγορά ή μίσθωση σε ειδικές τιμές για επιχειρήσεις.

Leasing, η έξυπνη λύση για μια επιχείρηση

Εάν θέλεις να σκέφτεσαι μόνο τον σκοπό του ταξιδιού που θα ωφελήσει την εταιρεία σου και όχι τα έξοδα του αυτοκινήτου, ο ευκολότερος τρόπος είναι να στραφείς στο leasing. Είναι η ιδανική λύση για εταιρείες που χρειάζονται ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων.

Το leasing είναι μια σύμβαση ενοικίασης για ορισμένο χρονικό διάστημα, από 6 έως και 48 μήνες, ενός ή περισσότερων οχημάτων, για τα οποία πληρώνεις με τον μήνα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ασφάλεια, την οδική βοήθεια, τα τέλη κυκλοφορίας και την συντήρηση. Δεν είσαι ο ιδιοκτήτης αλλά ο χρήστης, οπότε οδηγείς χωρίς ανησυχία απολαμβάνοντας τα οφέλη.

Ποια είναι τα οφέλη της αγοράς εταιρικού αυτοκινήτου;

Εάν είσαι οπαδός του να έχεις κάτι στην ιδιοκτησία σου και δεν χρειάζεσαι πολλά αυτοκίνητα στην εταιρεία, μπορείς να επιλέξεις να αγοράσεις μεταχειρισμένα οχήματα από τη Spotawheel σε συμφέρουσες τιμές. Καταρχήν, δεν χρειάζεται να περιμένεις μήνες για το μοντέλο που θέλεις, μπορεί να σου παραδοθεί εντός 15 ημερών. Έχεις στη διάθεσή σου μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες της εταιρείας σου.

Επωφελείσαι από ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης, ειδικούς για επιχειρήσεις και έχεις τη βοήθειά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αγοράς. Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες δανειοδότησης για σένα, μέσω των οποίων μπορείς να λάβεις εξατομικευμένη χρηματοδότηση για περίοδο έως 72 μήνες και με μηδενική προκαταβολή, ανάλογα την πιστοληπτική σου ικανότητα. Όλα γίνονται online και με έμπιστα τραπεζικά ιδρύματα, ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο.

Όσον αφορά την ποιότητα των αυτοκινήτων, η Spotawheel σου εγγυάται την ποιότητα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που προσφέρει. Όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας είναι ατρακάριστα, έχουν ελεγχθεί διεξοδικά σε 200+ σημεία και έχουν περάσει από ενδελεχείς διαδικασίες επισκευής όπου χρειαζόταν.

Η διαχείριση ενός στόλου αυτοκινήτων είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων μιας εταιρείας. Όταν πρόκειται για την επιλογή των σωστών οχημάτων, ο επιχειρηματίας πρέπει να συνεργαστεί με έναν αξιόπιστο αντιπρόσωπο ώστε να του προσφέρει πολλές και ευέλικτες επιλογές. Η Spotawheel είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε εταιρείας!

Από τη μίσθωση, η οποία εξασφαλίζει ελευθερία και ευελιξία, μέχρι την αγορά αυτοκινήτων σε ευνοϊκές τιμές, η Spotawheel προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία. Επιλέγοντας αγορά ή leasing, οι επιχειρηματίες μπορούν να είναι σίγουροι ότι ο στόλος των αυτοκινήτων θα ανταποκρίνεται πάντα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους, χωρίς να διακυβεύεται η αποτελεσματικότητα και η κερδοφορία της επιχείρησής τους.

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Παράλληλα, για μέγιστη ευελιξία σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών και αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!