Πριν λίγο καιρό, ο κος Αντώνης αγόρασε ένα Volkswagen UP! για να το κάνει δώρο-έκπληξη στην κόρη του την Έλλη! Μάλιστα, μας ζήτησε να της το παραδώσουμε την ημέρα που θα έπαιρνε το δίπλωμα οδήγησης! Και έτσι ακριβώς κάναμε!

Τυχερή Έλλη!

Μαζί με το αυτοκίνητο, πήραμε την πρωτοβουλία να της κάνουμε και εμείς οι ίδιοι ένα δώρο: ένα σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης από την Driving Academy!

Μετά από προσωπική μας εμπειρία, θεωρούμε ότι ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης θα έχει τεράστια αξία για την Έλλη, καθώς με την ολοκλήρωσή του, η μεγάλη κόρη του κου Αντώνη θα αποκτήσει άριστες οδηγικές ικανότητες, και το σημαντικότερο, την αυτοπεποίθηση να εκτιμά με άνεση τις εκάστοτε συνθήκες αλλά και τις δυνατότητες του νέου της αυτοκινήτου!

Ας μην σε κουράζουμε άλλο όμως! Στο βίντεο που ακολουθεί θα τα δεις τη διαδρομή του αυτοκινήτου , από τις εγκαταστάσεις μας στη Spotawheel μέχρι και την παράδοσή του, στο σπίτι της ανυποψίαστης Έλλης!

Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης σπούδασε δημοσιογραφία αυτοκινήτων στη Μ.Βρετανία. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι λατρεύει τα αυτοκίνητα! Στο παρελθόν έχει δουλέψει στο βρετανικό Autocar και στους PistonHeads, ενώ αραιά και που γράφει για το 4Drivers. Πάνω από όλα όμως είναι υπερήφανο μέλος της ομάδας της Spotawheel!

How did the article look to you? Write me in the comments below

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *