Τα ασιατικά αυτοκίνητα έχουν καθιερωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά και σήμερα ανταγωνίζονται διάσημα μοντέλα που παράγονται στη γηραιά ήπειρο. Φαίνεται ότι οι Ιάπωνες και οι Κορεάτες κατανόησαν τέλεια τις ανησυχίες του σύγχρονου ανθρώπου και εστίασαν στην αξιοπιστία, τη χρησιμότητα και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Δεν είναι τόσο κομψά και υψηλών επιδόσεων όσο τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, αλλά έχουν σπορ σχεδιασμό με φουτουριστικές πινελιές, είναι ανθεκτικά και οδηγικά συμπεριφέρονται καλά σε μακρινά ταξίδια.

Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και τη σχέση ποιότητας-τιμής, μάρκες όπως η Toyota, η Kia, η Nissan, η Hyundai ή η Mazda μπορούν να σε πείσουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ας δούμε όμως ποια μοντέλα θα μπορούσες να επιλέξεις από αυτούς τους κατασκευαστές για να απολαύσεις μια άνετη οδηγική εμπειρία τόσο στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης όσο και σε μεγάλα ταξίδια.

Toyota Avensis

Το Toyota Avensis είναι αναμφίβολα ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με άφθονο εσωτερικό χώρο, προσιτή τιμή και καλές επιδόσεις στο δρόμο. Η Toyota προσφέρει τρεις επιλογές κινητήρων, diesel 1,6 ή 2,0 λίτρων και βενζίνης 1,8 λίτρων. Εκ των οποίων θα συνιστούσαμε τον diesel 2,0 λίτρων για ισχύ και αξιοπιστία, έναν κινητήρα που συνδυάζει λογικές εκπομπές CO2 με αξιοπρεπείς επιδόσεις. Ο κινητήρας diesel των 1,6 λίτρων μπορεί να είναι πιο οικονομικός, αλλά το αμάξι είναι πιο δυσκίνητο στο δρόμο.

Το μοντέλο Toyota Avensis 2.0 D-4D Premium είναι εξοπλισμένο με σύστημα κλιματισμού, δορυφορική πλοήγηση, ζάντες αλουμινίου και κάμερα οπισθοπορείας. Αυτή η έκδοση diesel προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις χαμηλές στροφές, σε αντίθεση με την 1,6 λίτρων που έχει έναν αρκετά αδύναμο κινητήρα για ένα αυτοκίνητο του μεγέθους του. Όσο για το βενζινοκίνητο Toyota Avensis, καταναλώνει περισσότερο καύσιμο αλλά έχει το πλεονέκτημα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Δες μεταχειρισμένα Toyota

Kia Sportage

Η Kia συχνά έχει μια σπορ σχεδίαση στα οχήματά της, και αυτό είναι εμφανές στην περίπτωση του Kia Sportage που ανταποκρίνεται στο όνομά του. Σε όλη τη διάρκεια της γενιάς του, το Sportage προσφέρει στους οδηγούς τόσο ευέλικτο χειρισμό όσο και ισχυρές επιδόσεις. Αν θέλεις ένα πολύ ευρύχωρο οικογενειακό αυτοκίνητο, το Kia Sportage δεν είναι για σένα. Ο χώρος για τον οδηγό και το συνοδηγό είναι εξαιρετικά άνετος, αλλά γενικά το αυτοκίνητο χάνει από χώρο στους πίσω επιβάτες και έχει μικρό πορτμπαγκάζ.

Η καλά ρυθμισμένη μπροστινή ανάρτηση προσφέρει εξαιρετική οδηγική εμπειρία, δύναμη και ευελιξία. Οι εκδόσεις diesel 2.0 CRDi διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και αποτελούν αξιόπιστες επιλογές για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Δες μεταχειρισμένα Kia

Nissan Qashqai

Το Nissan Qashqai κυριαρχεί σίγουρα στην κατηγορία των compact SUV και είναι μια συχνή επιλογή για ένα αξιόπιστο, οικογενειακό αυτοκίνητο, εξαιρετικό για τους δρόμους της Ελλάδας και με γενναιόδωρο χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Κυκλοφόρησε στην αγορά το 2007 και κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων (περίπου 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα).

Αν και δεν ταιριάζει με τις επιδόσεις ενός Kia Sportage όσον αφορά την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την άνεση, το Qashqai έχει πολλά πλεονεκτήματα, πχ. πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, εξαιρετική θέση οδήγησης και έξυπνο εσωτερικό. Η ισχύς του κινητήρα φαίνεται μικρή για ένα αυτοκίνητο του μεγέθους του, αλλά το Qashqai των 1,3 λίτρων μπορεί να επιταχύνει στα 60 χλμ/ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα.

Δες μεταχειρισμένα Nissan Qashqai

Hyundai ix35

Μερικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προτείνονται πιο εύκολα από άλλα, και το Hyundai ix35 είναι μεταξύ αυτών. Ίσως όχι τόσο ισχυρό όσο το Nissan Qashqai, ωστόσο το ix35 είναι ασφαλές, ειδικά στις τετρακίνητες εκδόσεις του. Όλα τα μοντέλα είναι πρακτικά για οικογένειες, χάρη στους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και στον τεράστιο χώρο αποσκευών έως και 591 λίτρα.

Όμορφη εμφάνιση, ευκολοδήγητο και αρκετά αποδοτικό στην κατανάλωση καυσίμου, το Hyundai ix35 είναι ένα από τα καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα που μπορείς να αγοράσεις.

Δες μεταχειρισμένα Hyundai

Mazda CX-5

Εδώ είναι ένα μοντέλο με μεγάλη εκτίμηση στην κατηγορία των compact SUV, χάρη στον κομψό σχεδιασμό, τον ευέλικτο χειρισμό και την ανώτερη ποιότητα εσωτερικού. Με ιδιαίτερες γραμμές και μπροστινή μάσκα που ξεχωρίζει, το Mazda CX-5 τραβάει την προσοχή ενώ προσφέρει μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία χάρη στις καλά ρυθμισμένες αναρτήσεις και τους κινητήρες βενζίνης ή diesel που προσφέρουν ισχύ και οικονομία καυσίμου.

Το εσωτερικό είναι καλά εξοπλισμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και ένα εύχρηστο σύστημα infotainment. Επιπλέον, το CX-5 προσφέρει ένα πλήρες πακέτο προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, καθιστώντας το μια ασφαλή επιλογή στην κατηγορία του.

Δες μεταχειρισμένα Mazda

Για την αξιοπιστία, τη χρησιμότητα, την αντοχή και τις προσιτές τιμές, η ασιατική τεχνολογία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει αποδείξει τα πλεονεκτήματά της και κατάφερε να διεισδύσει σε μια ευρωπαϊκή αγορά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Μάρκες όπως Toyota, Kia, Nissan, Hyundai ή Mazda γίνονται συχνά αντιληπτές στους δρόμους της Ελλάδας και προσαρμόζονται άριστα στις ιδιαιτερότητες της κυκλοφορίας στη χώρα μας.

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Παράλληλα, για μέγιστη ευελιξία σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών και αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!