Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των Oscar 2022 και στη Spotawheel αποφασίσαμε να μοιράσουμε τα δικά μας βραβεία. Ψήφισε τα καλύτερα αυτοκίνητα από τις 9 κατηγορίες που συγκεντρώσαμε παρακάτω και δώσε την ευκαιρία στο δικό σου αγαπημένο αυτοκίνητο να κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο!

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται την Τρίτη 22 Μαρτίου.

Μέχρι τότε η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή και μπορείς να δώσεις μία ψήφο ανά κατηγορία. Η απονομή των χρυσών βραβείων θα γίνει ταυτόχρονα με τα Όσκαρ, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου μέσα από το Instagram της Spotawheel. Ψήφισε το αγαπημένο σου αυτοκίνητο και δώσε στα Όσκαρ την αυτοκινητιστική χροιά που πάντα ονειρευόσουν…

Ξεκινάμε!

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 28 Μαρτίου!

Μέχρι τότε συνέχισε να ψηφίζεις και μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας στο Instagram!

 

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!

Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.

Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Φέρνουμε το αυτοκίνητο που θέλεις στην πόρτα σου για Test Drive ή για μέγιστη ασφάλεια σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!

 

Άγης

Το πάθος του για το αυτοκίνητο ξεκίνησε από νωρίς, ως χόμπι, αλλά συνδυάστηκε στην πορεία με σπουδές στην Επικοινωνία & ΜΜΕ. Έχει γράψει για εγχώρια αυτοκινητιστικά Μέσα, ενώ η εμπειρία του με τα αυτοκίνητα είναι πρωτίστως βιωματική με μία σειρά μοντέλων, από sport & hatchback έως roadster και SUV ενώ με την πρώτη ευκαιρία θα οδηγήσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο, απλά για την εμπειρία!

How did the article look to you? Write me in the comments below

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *