Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών! Δώρα για τους αγαπημένους σου έχεις πάρει; Αν όχι, τότε σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να κάνεις ένα αξέχαστο δώρο σε εκείνον ή εκείνη που έχει πάθος με τα αυτοκίνητα!

Προτού ξεκινήσεις να διαβάζεις, κάνε το Quiz και ανακάλυψε ποιο δώρο ταιριάζει σε εσένα:

 

1. Θερμαινόμενη ποτηροθήκη

(22€) Συνδέεται με τον φορτιστή του αυτοκινήτου και αναπτύσσει θερμότητα ώστε το πρωινό σου καφεδάκι να παραμείνει ζεστό μέχρι να φτάσεις στο γραφείο! Ένα απλό δώρο που όμως μπορεί να αλλάξει το νόημα της καθημερινής μετακίνησης με το αυτοκίνητο! Δες την ποτηροθήκη εδώ!

 

2.Γάντια οδήγησης

(37€) Οld school γάντια, για old school οδηγούς που θέλουν η κάθε τους βόλτα να είναι μοναδική! Αν γνωρίζεις κάποιον που αντιμετωπίζει την οδήγηση σαν μια ιεροτελεστία, τότε αυτό το δώρο θα τον συναρπάσει!

 

3. Μαγνητική βάση φόρτισης για κινητό

(26€) Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους οδηγούς! Αυτή η μαγνητική βάση θα κρατήσει το smartphone σου σταθερό κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενώ χάρη στο μαγνήτη, μπορείς πολύ εύκολα να το αποκολλήσεις από τη βάση του και να το πάρεις στα χέρια σου! Αυτό που την κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει όμως, είναι η δυνατότητα να φορτίζει το κινητό, ώστε να μη ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία. Χρήσιμο, εύκολο στη χρήση και φθηνό!

 

4. Θερμαινόμενη επένδυση καθίσματος

(38€) Αν δεν έχεις -αλλά θα ήθελες πολύ- θερμαινόμενα καθίσματα στο αυτοκίνητο, τότε αυτή η πρόταση θα σας ενθουσιάσει! Με τις θερμαινόμενες επενδύσεις μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία που θέλετε στο κάθισμά σας και να απολαμβάνετε τη ζέστη και τη θαλπωρή τις κρύες μέρες του χειμώνα!

 

5. Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού

(79€) Τα κρούσματα κλοπής αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά στη χώρα μας, γι’αυτό και το GPS Tracker είναι ένα δώρο που θα εκτιμηθεί δεόντως! Συνδέεται με το κινητό και ενημερώνει τον οδηγό ανά πάσα στιγμή για την ακριβή διεύθυνση που βρίσκεται το αυτοκίνητο, την ταχύτητα με την οποία κινείται, ενώ διαθέτει και ανιχνευτή κραδασμών για να ειδοποιήσει εγκαίρως τον κάτοχο, πριν συμβεί το κακό! Πιο χρήσιμο και επίκαιρο από ποτέ!

 

6. Σκούπα αυτοκινήτου

(35€) Ο πραγματικός λάτρης του αυτοκινήτου βρίσκει χρόνο να διατηρεί πάντα το εσωτερικό του καθαρό. Με αυτή την ηλεκτρική σκούπα αυτοκινήτου, μπορείς να το κάνεις εύκολα και απλά. Συνδέεται στη θύρα του αναπτήρα και διαθέτει ένα καλώδιο 5 μέτρων, που επιτρέπει να έχει πρόσβαση και στις πιο απομακρυσμένες επιφάνειες.

 

7. Περιποίηση αυτοκινήτου

(400€-1000€) Δώσε την ευκαιρία σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να δει το αυτοκίνητό του ξανά σαν καινούριο! Υπάρχουν εταιρίες στην Ελλάδα οι οποίες ασχολούνται αποκλειστικά με το detailing των αυτοκινήτων, πράγμα που σημαίνει ότι εξειδικευμένοι επαγγελματίες περιποιούνται, επιδιορθώνουν και δίνουν ξανά την “εκθεσιακή” λάμψη, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην καμπίνα τους! Ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί από έναν car enthusiast!

 

8. Bluetooth FM transmitter

(17€) Αυτό το προϊόν της Anker, συνδυάζει έναν εξαιρετικό φορτιστή αυτοκινήτου, ενώ διαθέτει δύο θύρες USB, αλλά και έναν πομπό Bluetooth και FM. Είναι ιδανικό για παλαιότερα και vintage αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας.

Το κομψό αυτό gadget διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 και δυνατότητα αυτόματης σάρωσης δωρεάν συχνοτήτων FM για απρόσκοπτη εμπειρία ήχου με μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις.

 

9. Rayban Wayfarer (Ferrari Collection)

(230€) Η καθημερινή οδήγηση χρειάζεται ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Πόσω μάλλον, όταν αυτά φέρουν την υπογραφή της Ferrari. Τα Rayban Wayfarer διαθέτουν τον κλασικό σχεδιασμό μαζί με ένα διακριτικό αλογάκι τόσο – το σήμα της Ferrari – τόσο στον φακό όσο και στον σκελετό. Είναι ελαφριά και εξαιρετικά άνετα.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι διαθέτει τους εμβληματικούς πράσινους φακούς της Ray-Ban, οι οποίοι είναι ιδανικοί για μεγάλες διαδρομές, ενώ διατίθενται επίσης διαφορετικά στυλ.

 

10. Puma “M” Sneakers

(100€) Τι θα έλεγες να μπορείς να κουβαλάς παντού μαζί σου τα αγαπημένα χρώματα και το σήμα της M, των σπορ εκδόσεων της BMW; Αυτά τα αθλητικά παπούτσια της Puma σε συνεργασία με το M-division της BMW είναι ένα υπέροχο δώρο για τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Ειδικά οι θαυμαστές της θρυλικής γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα ενθουσιαστούν ιδιαίτερα όταν τα υποδεχτούν.

Κατασκευασμένα από δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, προσφέρονται ως μαύρα αλλά και λευκά. Τα άνετα παπούτσια έχουν ευέλικτο σχέδιο που τα καθιστά μία εξαιρετική επιλογή για μια casual εμφάνιση.

 

11. Compact Κάδος Σκουπιδιών

(12€) Τα μεγάλα roadtrips και οι εκδρομές του χειμώνα χρειάζονται και την αντίστοιχη οργάνωση. Αυτός ο κάδος θα κρατήσει το αυτοκίνητό σου καθαρό, αφού όλα τα σκουπίδια θα συγκεντρώνονται σε ένα μέρος. Αντί να τα μαζεύεις στο εσωτερικό του.

Ο αδιάβροχος κάδος συνοδεύεται από πλαστικές σακούλες μιας χρήσης που διευκολύνουν να πετάξεις τα σκουπίδια με το που φτάσεις σπίτι. Ρυθμίζεται εύκολα, ενώ διαθέτει και λουράκι γρήγορου κουμπώματος που το αποθηκεύει στο προσκέφαλο του οδηγού ή συνοδηγού.

 

12. Ασύρματα ακουστικά McLaren

(250€) Οδήγηση και κινητό δεν πάνε μαζί. Γι αυτό κι ένα gadget που όλοι εκτιμούνε είναι τα ασύρματα ακουστικά. Αφού αυτά χαρίζουν την άνεση & ευκολία στον οδηγό να μιλάει ή να ακούει μουσική χωρίς να διασπάται η προσοχή του. Ο χειρισμός τους γίνεται εξαιρετικά εύκολα, αφού αρκεί ένα νεύμα του κεφαλιού για να δώσει την αντίστοιχη εντολή.

Τα Klipsch ANC McLaren Edition ακουστικά είναι από τα πιο ακριβά της κατηγορίας. Ωστόσο, όπως θα περίμενε κανείς και από τη διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία, αυτά αποζημιώνουν σε ποιότητα και ήχο.

 

13. Dash Cam

(100€) Μια υψηλής ποιότητας dash cam είναι ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε οδηγό. Συγκεκριμένα, η Cobra SC100 είναι μια εξαιρετική επιλογή με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και λογική τιμή. Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα, ενώ διαθέτει και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Σε έκτακτες περιπτώσεις, μπορεί ακόμα και να καλέσει έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης ή την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού.

 

14. Τιμονιέρα Ακριβείας TMX

(230€) Κάθε λάτρης αυτοκινήτου που σέβεται τον εαυτό του έχει παίξει κάποια στιγμή στη ζωή του κάποιο video game με αυτοκίνητα. Μία τιμονιέρα απογειώνει την εμπειρία ενός video game και προσφέρει ρεαλισμό και κινήσεις ακριβείας. Η τιμονιέρα Thrustmaster TMX Force προσφέρει όμορφο σχεδιασμό, εργονομία και εξαιρετική απόκριση στο παιχνίδι.

Το προϊόν είναι συμβατό με παιχνίδια αγώνων Xbox One και PC. Ενώ διαθέτει και πετάλια για φρένο και γκάζι.

 

15. Ρολόι Shinola Runwell

(525€) Τα ρολόγια ανέκαθεν αποτελούσαν ένα απαραίτητο αξεσουάρ των οδηγών. Κατασκευασμένο στο Ντιτρόιτ, το κέντρο της αυτοκινητοβιομηχανίας των Η.Π.Α, αυτό το κομψό ρολόι της Shinola είναι προσιτό στην τιμή, κλασικό στην όψη, μηχανικό στη λειτουργία του, με λίγα λόγια ό,τι πρέπει για κάποιον που λατρεύει την οδήγηση και τα αυτοκίνητα!
 

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Φέρνουμε το αυτοκίνητο που θέλεις στην πόρτα σου για Test Drive ή για μέγιστη ασφάλεια σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!