Γνωρίζεις ήδη ότι ο Άγιος Βασίλης ταξιδεύει την Παραμονή με ένα έλκηθρο που το σέρνουν τάρανδοι. Ωστόσο, δεν ξέρεις πόσο άνετα νιώθει εκεί πάνω στον αέρα.. Εδώ στη γη όμως, οι βοηθοί του χρειάζονται ευρύχωρα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων ιδανικά για κάθε είδος δρόμου, εντός ή εκτός πόλης.

Αν λοιπόν οι τάρανδοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, ο Άγιος Βασίλης θα ήθελε σίγουρα να οδηγήσει ένα SUV που χωράει πολλά δώρα και είναι αρκετά ισχυρό για να ανταπεξέλθει σε δύσκολους δρόμους και μακρινά ταξίδια. Ας μιλήσουμε λοιπόν για ευρύχωρα μοντέλα που θα ταίριαζαν απόλυτα για τις ανάγκες του!

Land Rover Range Rover


Η αγορά των πολυτελών SUV έχει επεκταθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα είναι αναμφίβολα το Range Rover, για πολλούς λόγους. Προσφέρει εξαιρετική οδηγική εμπειρία ανεξαρτήτως δρόμου, είναι ευρύχωρο, απίστευτα άνετο και καλά εξοπλισμένο τεχνολογικά.

Τα Land Rover είναι γνωστά για την ικανότητά τους να πηγαίνουν οπουδήποτε καθώς και για την πολυτέλειά τους. Τα τρία οχήματα Land Rover με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο είναι τα Range Rover Evoque, Range Rover Sport και Discovery Sport. Μπορείς ωστόσο να επιλέξεις και την πιο προσιτή έκδοση, το Land Rover Freelander 2.2 TD4 AWD, που χρησιμοποιείται επίσης ως οικογενειακό αυτοκίνητο. Το Land Rover Freelander 2 είναι πολύ πιο αξιόπιστο από το αρχικό Freelander, και σε αυτήν την κατηγορία η έκδοση που είναι πιθανό να έχει τα λιγότερα προβλήματα είναι η 2WD TD4, εξοπλισμένη με οικονομικό κινητήρα.

Δες Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Land Rover

Toyota Land Cruiser


Το Toyota Land Cruiser είναι ένα στιβαρό, τετρακίνητο SUV με άνετο εσωτερικό, πολύ δυνατό και ανθεκτικό κινητήρα ντίζελ. Η πολυτέλεια στο εσωτερικό δεν είναι τόσο έντονη όσο σε ένα Land Rover Discovery, αλλά είναι το ίδιο ευρύχωρο.

Τα πλεονεκτήματα του Land Cruiser είναι η ικανότητα εκτός δρόμου, η ευρυχωρία, η άνεση και οι επιδόσεις του. Τα μειονεκτήματα είναι η υψηλή τιμή και η όχι και τόσο χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Δες Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Toyota

Jeep Grand Cherokee


Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε το Jeep Grand Cherokee με λίγα λόγια, θα ήταν: μικρό, δυνατό και ανθεκτικό. Είναι ένα Jeep, όμως, και ο χώρος μέσα δεν είναι πρόβλημα για τα δώρα του Άγιου Βασίλη. Εξοπλισμένο με οποιονδήποτε κινητήρα – έναν turbo τετρακύλινδρο ή έναν V6, το Cherokee είναι πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση από όσο θα περίμενες.

Επιπλέον, η ικανότητά του εκτός δρόμου και η μεγάλη ικανότητα ρυμούλκησης είναι εξαιρετικές για αυτήν την κατηγορία. Σύμφωνα με την κατάταξη, τα πιο αξιόπιστα Grand Cherokee ήταν του 2019, του 2013, του 2008 και του 1995, τα οποία διέπρεπαν και στην κατηγορία της ασφάλειας.

Δες Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Jeep

Volvo XC90


Ας πούμε ότι ο Άγιος Βασίλης θα πήγαινε οδικό ταξίδι με την γυναίκα του, μερικά ξωτικά και ένα μπαούλο γεμάτο δώρα. Όλοι θα χωρούσαν στο Volvo XC90 χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα χαρακτηριστικά του XC90 περιλαμβάνουν το ευέλικτο και ευρύχωρο εσωτερικό του, την χωρητικότητα επτά επιβατών και μια μακρά λίστα χαρακτηριστικών ασφαλείας.

Όλες οι εκδόσεις χρησιμοποιούν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων για ομαλή και άνετη οδήγηση. Το εσωτερικό είναι μοντέρνο, κομψό και με σούπερ άνετα καθίσματα.

Δες Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Volvo

Mercedes-Benz GLC


Ο Άγιος Βασίλης θα μπορούσε να επιλέξει να ταξιδέψει με ένα όχημα που συνδυάζει τέλεια τις τεχνικές επιδόσεις με την κομψότητα: το Mercedes-Benz GLC. Αυτό το premium SUV αποδεικνύει ότι η πολυτέλεια και η άνεση βρίσκονται σε κάθε λεπτομέρεια.

Η GLC προσφέρει μια άριστη οδηγική εμπειρία, με επιλογές κινητήρων ντίζελ που εξασφαλίζουν μια ομαλή απόδοση και επίδοση στο δρόμο. Επιπλέον, με πολυάριθμα και αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, όπως συνδεσιμότητα με την εφαρμογή Mercedes Me και ένα σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το GLC ξεχωρίζει ως μια ιδανική επιλογή για τον Άγιο Βασίλη.

Δες Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Mercedes-Benz

Ο Άγιος Βασίλης φαίνεται να έχει πολλές και εντυπωσιακές επιλογές από SUV κατάλληλα για τα ταξίδια του. Σε αυτό το άρθρο αναλύσαμε μόνο μερικά μοντέλα αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να διευκολύνουν το ταξίδι του Άγιου Βασίλη και να εξασφαλίσουν την ασφαλή μεταφορά των δώρων για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Κάθε ένα από αυτά τα επιλεγμένα SUV είναι προσαρμοσμένο να διασχίζει διαφορετικού τύπου εδάφη και να προσφέρει μια άνετη εμπειρία, σύμφωνα με τις προσδοκίες ενός σύγχρονου Άγιου Βασίλη και των ακούραστων βοηθών του.

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Παράλληλα, για μέγιστη ευελιξία σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών και αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!