Είναι Τρίτη 10 Αυγούστου και η “μισή” Ελλάδα λείπει για διακοπές. Ένα νέο αίτημα πώλησης μας κινεί το ενδιαφέρον: Opel Corsa του 2010, “1ο χέρι”, ελληνικής αντιπροσωπείας με 90.000 χιλιόμετρα και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ατρακάριστο και σε άριστη κατάσταση.

Για ποιον λόγο το πουλάτε” τον ρωτάμε και μας απαντάει ότι θέλει ένα καινούργιο: “Έτσι κάνω, κάθε 5-6 χρόνια αλλάζω το δεύτερο αυτοκίνητό” μας λέει και δείχνει σοβαρός και σίγουρος για το αμάξι του.

Μοιάζει να πληροί τα κριτηριά με τα οποία επιλέγουμε τα αυτοκίνητα μας και χωρίς να χάνουμε χρόνο, στέλνουμε έναν μηχανικό της Spotmechanic για έλεγχο.

spotmechanic

Μετά τον έλεγχο, όπου όλη η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια, τα πράγματα ήταν διαφορετικά…

Το αυτοκίνητο είχε δεχθεί ένα σοβαρό χτύπημα στην πίσω δεξιά πόρτα με αποτέλεσμα να έχει επηρεαστεί το πλαίσιο. Το σημάδι από την καλίμπρα… ορατό!

Σίγουρα, επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο, του οποίου τα “εργοστασιακά” standards ασφαλείας είχαν κλονιστεί σημαντικά. Μπορεί εξωτερικά να φαινόταν όντως σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο εμείς δεν θα βάζαμε μέσα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Και φυσικά δεν θέλουμε κανένας άλλος να κάνει το ίδιο.

kalibra-new

Περιπτώσεις σαν αυτές δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε. Αυτό που όμως θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου είναι το πόσο εύκολα θα σου πει κάποιος αυτό που θέλεις να ακούσεις, μόνο και μόνο για να στο πουλήσει. Το κάνει σε μια εταιρία σαν εμάς, που τον ενημερώνει ότι θα το ελέγξει με τον πιο λεπτομερή έλεγχο της αγοράς.

Κι όμως ακόμα, ποντάρει στο ότι μπλοφάρουμε. Ποντάρει στο να είμαστε όπως πολλοί έμποροι εκεί έξω που θα αγοράσουνε ό,τι βρεθεί έξω από την “πόρτα τους” και θα στο “πασάρουν” χωρίς τύψεις.

Στη Spotawheel πριν προωθήσουμε ένα αυτοκίνητο, το ελέγχουμε πραγματικά! Το κάνουμε “φύλο και φτερό” που λένε και οι πιο γραφικοί! Αυτή είναι η διαφορά μας: επιλέγουμε τα αυτοκίνητα με τα πιο αυστηρά κριτήρια της αγοράς. 

Αυτό το Corsa μαζί και με όλα τα υπόλοιπα που έχουμε απορρίψει, “περιμένουν” ακόμα εσένα στα sites αγγελιών με την ταμπέλα της “ευκαρίας”! Εσένα που δεν έχεις το χρόνο, τη γνώση ή τις διασυνδέσεις για να πιστοποιήσεις την καλή τους κατάσταση!

car_lot_cb12588_uxga

Το ερώτημα λοιπόν είναι… και αν σου τύχει;;

Είσαι σε θέση να ρισκάρεις την δική σου ασφάλεια, της οικογένειας ή των φίλων σου αγοράζοντας ένα άγνωστο αυτοκίνητο, μόνο και μόνο επειδή ο ιδιοκτήτης σε διαβεβαίωσε ότι είναι… άριστο;

Στη Spotawheel σε βγάζουμε από τη δύσκολη θέση. Η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλειά σου για εμάς είναι κορυφαίες προτεραιότητες και σε αυτούς τους τομείς δεν κάνουμε καμία “έκπτωση”! Διάλεξε ένα αυτοκίνητο και μείνε ήσυχος ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή! Στο κάτω κάτω, θα έχεις και 7 ημέρες test drive για να μην ανησυχείς για τίποτα!

Θέλει πολλή προσοχή εκεί έξω!