Με περισσότερο από ένα μήνα εγκλεισμού λόγω της γνωστής πλέον καραντίνας, οι τρόποι για να αποδράσουμε ή να ξεφύγουμε από την πλήξη είναι ελάχιστοι.

Άλλος πάει για τρέξιμο, άλλος διαβάζει και άλλος απλά… ονειροπολεί.

Τα δύο τελευταία (διάβασμα και όνειρο) σκεφτήκαμε να τα συνδυάσουμε και να σας κάνουμε να διαβάσετε για δέκα ονειρικά αυτοκίνητα, που θα βρείτε φυσικά στην πλούσια γκάμα της Spotawheel!

Βρείτε τα παρακάτω.

 

#10 Volvo XC 90 D5 R-DESIGN 7S (2017)

Αρχίζουμε την λίστα μας με έναν πανέμορφο… οδοστρωτήρα.

Το τετρακίνητο SUV χρειάζεται 7,8’’ για τα 0-100 χλμ./ώρα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα.

Φαίνεται ότι τα έχει όλα: χώρους, δύναμη, premium χαρακτήρα, σπορ στοιχεία (R-Design έκδοση) και off road δυνατότητες. Διαθέτει turbodiesel κινητήρα χωρητικότητας 2.000 κ.εκ. με απόδοση 235 ίππους και συνεργάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Είναι ένα από τα πληρέστερα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος και η Spotawheel εγγυάται για την ποιότητα και την αξιοπιστία του, προσφέροντας 5ετή εγγύηση.

Δείτε όλα τα SUV

 

#9 VW Polo GTI 1.8 TSI DSG (2017)

Θα μπορούσε ένα VW Polo να σε βγάλει από την καραντίνα;

Εάν διαθέτει κινητήρα 1.8 TSI, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, αποδίδει 192 ίππους και φέρει το λογότυπο GTI φυσικά και μπορεί.

Το δαιμόνιο hot hatch φθάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7’’ και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 237 χλμ./ώρα. Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε καθίσματα bucket αλλά και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Έχει «περπατήσει» μόλις 24.000 χλμ. και το ιστορικό του είναι πλήρως επιβεβαιωμένο.

Δείτε όλα τα VW

 

#8 MINI Cooper S JOHN COOPER WORKS (2016)

Το πιο γρήγορο MINI συνδυάζει στυλ, ευελιξία και σπορ χαρακτήρα στο μέγιστο βαθμό. Διαθέτει Turbo βεζινοκινητήρα με απόδοση 231 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Με αυτό τον τρόπο, τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση μόλις 6 δευτερολέπτων και η τελική του ταχύτητα φθάνει τα 246 χλμ./ώρα.

Το πυραυλοκίνητο μικρό έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να ξεχωρίσει από μακριά, με κυριότερα την εντυπωσιακή μάσκα, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τις κόκκινες λεπτομέρειες του αμαξώματος. Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ.

Είναι ίσως το πιο οικονομικό αυτοκίνητο της δεκάδας, σε κατανάλωση καυσίμου, και δεν έχει διανύσει ακόμη ούτε 49.000 χλμ.

Δείτε όλα τα MINI

 

#7 Ford Mustang 2.3 EcoBoost (2015)

Οι συστάσεις για το εντυπωσιακό roadster της Mustang περισσεύουν. Το musclecar που αγαπήσαμε μέσα από δεκάδες αμερικάνικες ταινίες έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θυμίζουν την -made in USA καταγωγή του-, έχοντας όμως έναν σύγχρονο βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό του.

Ο λόγος για τον 2.3 EcoBoost της Ford με απόδοση 317 ίππους και λογική κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με το παρελθόν.

Το πισωκίνητο αυτόματο cabrio φθάνει τα 0-100 χλμ./ώρα με 5,8’’ενώ είναι προικισμένο με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης όπως: Navi, δερμάτινο σαλόνι, keyless entry, Bluetooth, θύρα USB και αρκετά ακόμη.

Όλα τα service έχουν πραγματοποιηθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ford και τα μόλις 30.000 χλμ. του είναι επιβεβαιωμένα.

Δείτε όλα τα Ford

#6 Subaru Impreza Sti (2009)

Το ιαπωνικό hatchack έχει αγαπηθεί όσο ελάχιστα, τόσο από τους φίλους του WRC όσο και από αυτούς που αγαπούν τα γρήγορα αυτοκίνητα με ταυτότητα.

Το Impreza ανήκει σε αυτή την κατηγορία, με όπλο φυσικά τον boxer βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και τους 300 ίππους που περνάνε στο δρόμο μέσα από το σύστημα τετρακίνησης της Subaru.

Φθάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8’’ και είναι “απαλλαγμένο” από φόρο πολυτελείας, ενώ στο εσωτερικό του συναντάει κανείς δερμάτινο σαλόνι, Navi και χειριστήρια στο τιμόνι. Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Τα 56.000 χλμ. του μετρητή είναι επιβεβαιωμένα και υπόσχονται πολλά ακόμη χρόνια ζωής για το πανίσχυρο Impreza.

Δείτε όλα τα Subaru

 

#5 Opel GT (2009)

Πριν δέκα χρόνια κόστιζε μία μικρή περιουσία.

Τώρα μπορεί να αποκτηθεί περίπου με όσα ζητάει και ένα καινούργιο μικρό συμβατικό αυτοκίνητο πόλης.

Ο λόγος για το Opel GT, ένα εντυπωσιακό αλλά προσιτό roadster με 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα.

To πισωκίνητο cabrio των 264 ίππων αγγίζει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,7’’ και η τελική του ταχύτητα τα 230 χλμ./ώρα.

Φυσικά δεν έχει φόρο πολυτελείας και είναι άρτια συντηρημένο με μόλις 63.000 χλμ. (πολύ λίγα χλμ. ανά έτος) και πλήρες ιστορικό service!

Δείτε όλα τα Opel

 

#4 Porsche 911 Carrera 4S (2008)

 

Μεταξύ μας… οποιαδήποτε Porsche μπορεί να διώξει την πλήξη της καραντίνας μακρυά.

Ειδικά η 911 Carrera 4S, εκτός από εντυπωσιακή και πανέμορφη, έχει ένα σωρό λόγους να μας ενθουσιάζει.

Ο επίπεδος βενζινοκινητήρας 3,8 λίτρων αποδίδει 355 ίππους, χάρη στους οποίους η λευκή Porsche φθάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7’’ και την τελική ταχύτητα των 298 χλμ./ώρα.

Είναι άψογα συντηρημένο (μόλις 49.000 χλμ.) και ελεγμένο από τη Spotawheel.

Δείτε όλα τα Porsche

 

#3 Audi S3 Sportback 2.0 TFSI Quattro (2016)

Ακόμη ένα γερμανικό μοντέλο στη λίστα μας, αυτή τη φορά από την Audi με ένα από τα πλέον γνωστά και αγαπημένα σπορ αυτοκίνητα της ιστορίας της.

Κινητήρας 2.0 TFSI με απόδοση 300 ίππων, αυτόματο κιβώτιο, μετάδοση στους 4 τροχούς και η υψηλή ποιότητα υλικών είναι ελάχιστα από τα χαρακτηριστικά του πανίσχυρου S3 που μπορεί επίσης να ικανοποιήσει τις ανάγκες μετακίνησης μιας μικρής οικογένειας.

Τα 100 χλμ./ώρα από στάση επιτυγχάνονται σε 4,6’’ και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 249 χλμ./ώρα, ενώ φυσικά ο εξοπλισμός του είναι υπερπλήρης με δερμάτινο σαλόνι, Bluetooth, φωτιστικά σώματα xenon και σπορ πακέτο. Δείτε αυτό το S3.

Δείτε όλα τα Audi

 

#2 Mercedes-Benz S 63 AMG V8 (2015)

Η εντυπωσιακή S 63 AMG διαθέτει V8 βενζινοκινητήρα 5,5 λίτρων και αποδίδει 585 ίππους. Το αποτέλεσμα; 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3’’, τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα και φυσικά απίστευτος ήχος από τον θηριώδη κινητήρα.

Το τετρακίνητο coupe ξεχωρίζει για το AMG πακέτο και τον πλούσιο εξοπλισμό του, ενώ η εξαιρετική του κατάσταση αποτυπώνεται και από τα μόλις 25.000 χλμ. που έχει διανύσει.

Δείτε όλα τα Mercedes-Benz

 

#1 BMW M4 3.0 (2014)

Με 3.000 κ.εκ., πίσω κίνηση και 424 ίππους δύσκολα θα πλήξει κανείς, ακόμη και αν την έχει κλεισμένη στο γκαράζ του.

Η εντυπωσιακή BMW M4 είναι μοντέλο του 2014, αυτόματη, ενώ για τα 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 4,1’’ (!!!)

Το γερμανικό coupe διαθέτει -εκτός όλων των άλλων- δερμάτινο σαλόνι , επένδυση από ανθρακόνημα και έχει διανύσει μόλις 45.000 επιβεβαιωμένα χιλιόμετρα!

Δείτε όλα τα BMW

 

 

Στην Spotawheel, υποστηρίζουμε το social disctancing για την μείωση της διάδοσης του κορονοϊού.

Υπεύθυνα, λάβαμε μέτρα πολύ νωρίς, μαζί με λίγες και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, υιοθετώντας από τις 5 Μαρτίου την εργασία από το σπίτι.
Προτεραιότητα μας είναι οι άνθρωποι μας: οι εργαζόμενοι και οι πελάτες μας!