Η μετακίνηση μέσα στην πόλη για δουλειά και για διάφορες άλλες υποχρεώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Πλέον υπάρχουν μοντέλα αυτοκινήτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν αυτές τις ανάγκες των οδηγών.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σου παρουσιάσουμε 3 προτάσεις για αξιόπιστα και εύκολα στους ελιγμούς αυτοκίνητα μέσα στο χάος της πόλης. Επιλέγοντας το σωστό μοντέλο, θα μετακινείσαι άνετα καθημερινά, δεν θα δυσκολεύεσαι στο παρκάρισμα και θα εξοικονομείς καύσιμο.

Renault Clio, ένα αυτοκίνητο πόλης με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων

Το Renault Clio ξεχωρίζει ως μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή προσφέροντας στους οδηγούς καλές επιδόσεις και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Με κινητήρα turbo-diesel 1,5 λίτρων, το Clio επιδεικνύει αξιοσημείωτα καλή απόδοση καυσίμου, καλύπτοντας έως και 27 χλμ ανά λίτρο και εκπέμποντας μόλις 95 γρ. CO2 ανά χιλιόμετρο.

Το Clio είναι ευκίνητο και προσφέρει μια ομαλή, άνετη οδηγική εμπειρία χάρη στο μικρό του βάρος και στο κιβώτιο ταχυτήτων, κάνοντάς το ιδανικό για τις αστικές συνθήκες.

Ακόμα κι αν το Clio δεν έχει τόση δύναμη στο δρόμο όσο οι ανταγωνιστές του, η ευκολία στην οδήγηση, το τιμόνι ακριβείας και οι ευελιξία του στις στροφές το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για την κίνηση στην πόλη. Αν και απαιτούνται εργονομικές βελτιώσεις, το Clio είναι μια ελκυστική επιλογή λόγω της κομψής σχεδίασης και των φιλικών προς το περιβάλλον χαρακτηριστικών του.

Δες αξιόπιστα μεταχειρισμένα Renault Clio

Volkswagen Polo, ασφάλεια και άνεση στην κίνηση της πόλης

Χάρη στη σταθερά καλή ποιότητα κατασκευής και τη γερμανική τεχνολογία, το Volkswagen Polo προσφέρει πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει αυτό το μοντέλο από τους αντιπάλους του είναι η αναμφισβήτητη αξιοπιστία και ανθεκτικότητά του.

Ο κινητήρας 1.6 TDI είναι μια αξιόλογη επιλογή για όσους αναζητούν επιδόσεις και οικονομία καυσίμου. Η συντήρηση σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και η προσοχή σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν είναι απαραίτητες για την καλύτερη απόδοση αυτού του κινητήρα.

Το Polo TDI διατηρεί τις ιδιότητες των βενζινοκίνητων μοντέλων. Το τιμόνι είναι σχετικά ελαφρύ και γρήγορο, δίνοντας στο Polo μεγάλη ευελιξία στην πόλη, ενώ σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου θα έχεις την ίδια αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας που έχεις συνηθίσει από τη μάρκα Volkswagen.

Δες αξιόπιστα μεταχειρισμένα Volkswagen Polo

Dacia Sandero, μια δημοφιλής επιλογή στις ευρωπαϊκές πόλεις

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην Ευρώπη. Ο κινητήρας 1.5 dCi είναι ο βασικός κινητήρας του Sandero, τον οποίο μπορούμε να συναντήσουμε και σε άλλα μοντέλα Dacia. Η έκδοση των 90 ίππων προσφέρει λογικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ενώ η οδηγική εμπειρία είναι ομαλή στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Είναι ένα πρακτικό αυτοκίνητο με προσιτή τιμή, άφθονο χώρο στο πίσω μέρος και γενναιόδωρο πορτμπαγκάζ. Καλύπτει επίσης και τις ταξιδιωτικές ανάγκες μιας οικογένειας.

Δες αξιόπιστα μεταχειρισμένα Dacia

Η επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου για το αστικό περιβάλλον είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Για την πόλη, το Peugeot 208, το Opel Corsa ή το Ford Fiesta μπορούν επίσης να αποτελέσουν ιδανικές επιλογές. Κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα είναι πρακτικό και προσφέρει μια αποτελεσματική λύση για μια ευχάριστη και οικονομική οδηγική εμπειρία.

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Παράλληλα, για μέγιστη ευελιξία σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών και αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!