Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που σε κάνει να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο; Να επιλέξεις κάποιο έναντι κάποιου άλλου; Είναι το στυλ και η εμφάνιση, ή η τιμή και οι ανάγκες που θα σου καλύψει; Οι επιδόσεις ή οι χώροι και η πρακτικότητα; Αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά αποτυπώνονται και βρίσκουν την απάντησή τους μέσα από το νέο μας διαφημιστικό.

Εκτυλισσόμενο σε δύο διαφορετικά πλαίσια, το διαφημιστικό μας που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση, συνοψίζει τα δύο καθοριστικά στάδια που περνάει κάποιος και τον οδηγούν στην αγορά ενός αυτοκινήτου.

Ως single άνδρας/γυναίκα, που αναζητάει ένα αυτοκίνητο να καλύψει την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής. Αλλά και μία οικογένεια, που βλέπει τα μέλη της να μεγαλώνουν και ξέρει πως έχει έρθει η ώρα να αλλάξει αυτοκίνητο. Ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες, πάνω από όλα με ασφάλεια.

Κοινό χαρακτηριστικό στα δύο σενάρια: Οι αμέτρητες επιλογές και ο τρόπος που θα βρεις εύκολα και με ασφάλεια ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Ό,τι κι αν είναι αυτό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή


Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε μία συγκεκριμένη φάση της ζωής μας που ξέρουμε ότι θέλουμε ένα αυτοκίνητο, αλλά δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιο είναι αυτό. Και είναι ακριβώς εκείνη η φάση στη ζωή σου, που σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς και να ψάξεις μέσα από αμέτρητες επιλογές. Ακριβώς γιατί δεν υπάρχει -ακόμα- καμία ανάγκη να σε περιορίζει:

“Να πάρω hatchback ή ένα μικρό για την πόλη; Να προτιμήσω ένα σπορ κουπέ ή κάποιο SUV για να πηγαίνω παντού;”

Τα ερωτήματα στριφογυρίζουν στο κεφάλι μας και εντείνονται από την αγωνία της σωστής επιλογής. Σωστή επιλογή βέβαια δεν υπάρχει και οι επιλογές είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Με αφορμή το διαφημιστικό, δημιουργήσαμε ένα quiz ώστε να ανακαλύψεις τον τύπο αυτοκινήτου που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Κάνε το Quiz!


Σε αυτή τη φάση της ζωής σου δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η επιλογή είναι δική σου και αφορά (σχεδόν) κατ’ αποκλειστικότητα εσένα. Είναι η στιγμή που πρέπει να δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και να ανακαλύπτεις τα δικά σου θέλω, δίνοντας χώρο και χρόνο στις δραστηριότητές σου. Επομένως, δεν υπάρχει μία επιλογή που να είναι σωστή. Εκμεταλλεύσου το εύρος της προσφοράς και επίλεξε βάσει της δικής σου προσωπικότητας.

Οικογένεια και αυτοκίνητο


Και φτάνει η στιγμή που δεν είσαι πια μόνος/η. Που το κύριο χαρακτηριστικό της αναζήτησης ενός αυτοκινήτου δεν είναι η εμφάνιση, οι επιδόσεις ή ο σπορ χαρακτήρας και η καθημερινή μετακίνηση ή οικονομία. Αλλά όλα αυτά αντικαθίστανται από δύο έννοιες, που είναι τόσο βασικές όσο ακούγονται: ασφάλεια και πρακτικότητα.

Πόσα και πόσα κάμπριο ή κουπέ αυτοκίνητα δεν δόθηκαν, άλλωστε, για χάρη μιας οικογένειας; Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να γίνεται τέτοια νόρμα, ώστε να χρησιμοποιείται και σαν δικαιολογία από διάφορους επιτήδειους. Να πουλήσουν, δηλαδή, ένα τρακαρισμένο ή σε κακή κατάσταση σπορ αυτοκίνητο, με την πρόφαση της οικογένειας και της αλλαγής της οικογενειακής κατάστασης. Ώστε να δικαιολογηθεί ως φθηνό μεταχειρισμένο και ευκαιρία.


Όταν οι ανάγκες αυξάνονται και μπαίνουν σε προτεραιότητα, αλλάζει και ο τρόπος που βλέπεις το αυτοκίνητο. Από μέσο ευχαρίστησης και συντροφιάς, μετουσιώνεται σε κάτι μεγαλύτερο, πιο ουσιώδες: γίνεται σιγά σιγά μέλος της ίδιας της οικογένειας. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, που η πιο σημαντική απόφαση για την αλλαγή ή αγορά ενός αυτοκινήτου έρχεται ταυτόχρονα με κάποιο νέο μέλος.

Έτσι, μαζί με το μωρό και το παιδί έρχεται και κάποιο αυτοκίνητο. Ακριβώς, για να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του πρώτου και να το γεμίσει με ασφάλεια. Και κάπως έτσι ταυτόχρονα ξεκινάει και το ταξίδι. Αλλά και οι εμπειρίες.

Πώς θα βρεις το κατάλληλο αυτοκίνητο;


Όταν ένα προϊόν φτάνει να ταυτίζεται σε τέτοιο βαθμό με τον ιδιοκτήτη του και να αποτελεί μέρος των αλλαγών και των στιγμών της ζωής του, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα καταναλωτικό αγαθό. Γι’ αυτό και πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη ποιότητα. Αλλά και την ασφάλεια. Και όλα αυτά, με εύκολες διαδικασίες που θα σου λύσουν τα χέρια, χωρίς να σε μπερδέψουν περισσότερο. Αυτή είναι η Spotawheel. Και η ομάδα μας είναι πάντα δίπλα σου, σε κάθε σου βήμα.

Ας δούμε όμως και αναλυτικά τα βασικά σημεία της διαφήμισης:

    • Έλεγχος 200+ σημείων: Κάθε αυτοκίνητο ελέγχεται σε τέτοιο βαθμό που εάν δεν πληροί κάποια από τις προϋποθέσεις μας, αυτομάτως απορρίπτεται. Χαρακτηριστικό της όλης διαδικασίας είναι ότι μόλις 1 από τα 20 αυτοκίνητα περνάνε τους ελέγχους μας. Σε αυτό έχουμε δίπλα μας και τη Spotmechanic, σε συνδυασμό με την οποία πραγματοποιούμε τον πιο πλήρη έλεγχο στην αγορά. Και φυσικά, κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται από τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο. Για να ξέρεις ακριβώς τι αγοράζεις.

 

    • Εγγύηση έως 5 Χρόνια: Για την εγγύηση στα μεταχειρισμένα θα έχεις ακούσει πολλά. Τόσα πολλά, που μόνο όταν έρθει η ώρα να τη χρειαστείς θα ανακαλύψεις ότι δεν καλύπτει απολύτως… τίποτα. Στη Spotawheel είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των αυτοκινήτων μας. Γι’ αυτό και δίνουμε εγγύηση έως 5 χρόνια, τη μεγαλύτερη που θα συναντήσεις σε όλη την Ευρώπη.
      [Μάθε περισσότερα για την εγγύηση στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα]

 

 

 

    • Δωρεάν Αποστολή: Καθημερινά στέλνουμε αυτοκίνητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πώς το κάνουμε αυτό; Μέσα από την ποιότητα των αυτοκινήτων μας, το πλήρες αναβαθμισμένο σύστημα online αγοράς και το εξειδικευμένο προσωπικό που είναι δίπλα σου σε όλες τις διαδικασίες. Απλά επίλεξε αυτό που θέλεις και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Ακόμα το σκέφτεσαι;

 

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!

Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.

Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Φέρνουμε το αυτοκίνητο που θέλεις στην πόρτα σου για Test Drive ή για μέγιστη ασφάλεια σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!