Από εδώ ο Carol, ο Σύμμαχος σου στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!

Εκ πρώτης όψεως είσαι σίγουρος ότι κάπου τον έχεις ξαναδεί. Ίσως δε μπορείς να θυμηθείς που ακριβώς, όμως αυτή η πορτοκαλί φιγούρα με το ρομποτικό ύφος σου φαίνεται ιδιαίτερα γνώριμη. Και είναι λογικό.

Ονομάζονται crash test dummies και είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα τους: μια φιγούρα με ανθρώπινα χαρακτηριστικά ώστε να προσομοιάζει στον επιβάτη ενός αυτοκινήτου. Χρησιμοποιείται στα crash tests προκειμένου να δοκιμάσει τα όρια και τις αντιδράσεις σε πραγματικές συνθήκες ενός ατυχήματος. Στόχος του: η ασφάλεια και η προστασία των ανθρώπων.

Με λίγα λόγια, ένα crash dummy βοηθάει τις αυτοκινητοβιομηχανίες να γίνονται καλύτερες. Πιο ασφαλείς και πιο πρακτικές. Τι ακριβώς είναι ο Carol όμως;

 

Ποιος είναι ο Carol


Ο Carol είναι η νέα μασκότ της Spotawheel και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι γι αυτό. Αφού δοκίμασε τα όρια των αυτοκινήτων και βοήθησε τις αυτοκινητοβιομηχανίες να γίνουν καλύτερες, ήρθε η ώρα να «δοκιμαστεί» σε μία ακόμα κατηγορία πιο επικίνδυνη και με περισσότερες παγίδες: τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Όλοι ξέρουμε τα κόλπα που χρησιμοποιούνται για να κρύψουν την πραγματική κατάσταση ενός αυτοκινήτου, διάφορους γραφικούς τύπους πωλητών αλλά και τους κινδύνους που κρύβουν τα αυτοκίνητα-ευκαιρίες. Κι εάν πολλές φορές δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεχωρίσεις τα καλά από τα κακά αυτοκίνητα, ο Carol είναι ο… “άνθρωπός” σου!

 

Έλεγχος 200+ σημείων


Το αδύναμο σημείο των περισσότερων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι η ίδια η κατάστασή τους. Αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα, σε κακή μηχανική κατάσταση και άλλοτε τρακαρισμένα ή με μικροχτυπήματα. Μία άλλοτε ευχάριστη εμπειρία – αυτή της αναζήτησης του επόμενού σου αυτοκινήτου – μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε εφιάλτης.

Κι ακριβώς εδώ είναι που ο Carol αναλαμβάνει δράση. Έχοντας ελέγξει την αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ο Carol κατάφερε να βρει την… ησυχία του μόνο στη Spotawheel. Ο λόγος είναι απλός. Όλα τα αυτοκίνητα μας ελέγχονται και πιστοποιούνται σε περισσότερα από 200 σημεία, ως προς τη μηχανική τους κατάσταση, την ποιότητα, τη βεβαίωση ατρακάριστου οχήματος αλλά και τη γνησιότητα των χιλιομέτρων τους.

Γι αυτό και μόλις 1 στα 20 αυτοκίνητα καταφέρνει να περνάει τους ελέγχους μας και να διατίθεται προς πώληση!
[Μάθε περισσότερα για το Πως Επιλέγει η Spotawheel Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα]

Η τεχνική αναφορά των 200+ σημείων είναι διαθέσιμη σε όλα τα αυτοκίνητα που θα συναντήσεις στο site μας (ή στο car showcenter στην Ανθούσα) και μπορείς να την προμηθευτείς εντελώς Δωρεάν. Απλά ζήτησε τη!

Όντας σίγουρος για την κατάσταση του αυτοκινήτου μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Όπως ακριβώς και ο Carol. Το τεστ, άλλωστε, μιλάει από μόνο του:

 

Εγγύηση έως 5 Χρόνια


Τι θα έλεγες να μπορούσες να δεθείς με το αυτοκίνητο και όχι με τα προβλήματά του; Στη Spotawheel θα συναντήσεις εγγύηση έως 5 χρόνια σε όλα τα αυτοκίνητα. Καλύπτει μία σειρά από ηλεκτρολογικά και μηχανικά μέρη, όπως κινητήρας, κιβώτιο ταχυτήτων, διαφορικό κ.α.
[Μάθε περισσότερα για την Εγγύηση]

Η εγγύηση μας αποτελεί μία ξεκάθαρη απόδειξη για τις διαδικασίες επιλογής και την ποιότητα των αυτοκινήτων μας και δίνει στον Carol τη δυνατότητα να χαλαρώσει χωρίς να αγχώνεται…

Αξιοποίησε κι εσύ τον χρόνο σου δημιουργικά και μην ανησυχείς για βλάβες που θα σου κοστίσουν ακριβά, αφού είσαι καλυμμένος ο,τι κι αν συμβεί. Για πρώτη φορά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα σε ένα μεταχειρισμένο!

 

7 Ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής


Παράλληλα, εκτός από τον τεχνικό έλεγχο και την εγγύηση του αυτοκινήτου, ο Carol έχει ακόμα έναν λόγο για να κοιμάται ήσυχος κι ακούει στο εξής: Δικαίωμα Επιστροφής.
Επιλέγοντας ανέπαφα αυτοκίνητο, στη Spotawheel αποκτάς αυτόματα δικαίωμα επιστροφής εντός 7 ημερών. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι από την ημέρα που θα έχεις το αυτοκίνητο στα χέρια σου και για μία ολόκληρη εβδομάδα μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις όλα τα χρήματά σου πίσω. Για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς άβολες ερωτήσεις. Κάτι σαν ένα 7-ήμερο test drive.

Μέσα σε 7 ημέρες μπορείς να το ελέγξεις όσο θες και πάνω από όλα να καταλάβεις εάν το αυτοκίνητο που αγόρασες ταιριάζει στη καθημερινότητα και την προσωπικότητά σου. Παράλληλα, εάν για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσεις ότι δεν σου κάνει, μπορείς να το επιστρέψεις εντός 7 ημερών ή 300 χιλιομέτρων. Το δικαίωμα επιστροφής το αποκτάς αυτόματα με την ανέπαφη αγορά!
[Μάθε περισσότερα για το Δικαίωμα Επιστροφής χρημάτων]

Εκτός από το Δικαίωμα Επιστροφής, με την ανέπαφη αγορά απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης αλλά και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Για να κάνεις αυτό που πραγματικά θες!

 

Πρωταγωνιστής στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα


Ο Carol ελέγχει την αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τη βοηθάει να γίνεται καλύτερη. Θα τον βλέπεις όλο και πιο συχνά στην τηλεόραση, στο site μας αλλά και μέσα από τα social media μας (Facebook, Instagram, Youtube). Με λίγα λόγια, ο Carol γίνεται ο πρωταγωνιστής στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και ο σύμμαχος σου στην αναζήτηση του επόμενού σου αυτοκινήτου!

Είτε είσαι single και αναζητάς ένα καθημερινό όχημα είτε η οικογένειά σου μεγαλώνει και ψάχνεις το αυτοκίνητο που θα σας χωρέσει όλους με ασφάλεια, ο Carol θα σε βοηθήσει να βρεις ένα αξιόπιστο και ασφαλές μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Αφού τα κατάφερε με τα crash tests και βοήθησε τις αυτοκινητοβιομηχανίες να γίνουν καλύτερες, ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση απέναντι στους κινδύνους και τις παγίδες που κρύβουν τα μεταχειρισμένα. Γιατί ο Carol είναι ο …”άνθρωπος” που μπορείς να εμπιστευτείς!

 

Σου Αξίζει Καλύτερο Αυτοκίνητο!

Στη Spotawheel επαναπροσδιορίζουμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στον χώρο του αυτοκινήτου!
Πουλάμε ελεγμένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρότερους ελέγχους.
Πιστοί στις αρχές μας για απαράμιλλη διαφάνεια, παρέχουμε δωρεάν την γραπτή τεχνική αναφορά 200+ σημείων για να ξέρεις τα πάντα για αυτό που αγοράζεις.

Φέρνουμε το αυτοκίνητο που θέλεις στην πόρτα σου για Test Drive ή για μέγιστη ασφάλεια σου δίνουμε την δυνατότητα ανέπαφης αγοράς με δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Και θα είμαστε δίπλα σου, προσφέροντάς σου εγγύηση έως και 5 χρόνια!
Γιατί σου αξίζει καλύτερο αυτοκίνητο – το πιστεύουμε!