Ο όγδοος κύκλος της δημοφιλούς σειράς έχει ήδη ξεκινήσει και στο διαδίκτυο επικρατεί ένα πανδαιμόνιο.

Δύο χρόνια περιμέναμε αυτή τη στιγμή!

Ορμώμενοι λοιπόν από την τελευταία σεζόν της αγαπημένης μας σειράς, αναρωτιόμαστε ποια αυτοκίνητα θα οδηγούσαν οι χαρακτήρες του Game of Thrones αν το Westeros είχε ένα σωστό οδικό δίκτυο.

Και βρήκαμε κάποιες ιδέες!

Sansa Stark: Land Rover Range Rover Evoque Convertible

Η Σάνσα στο παρελθόν αναγκάστηκε να παντρευτεί το Τζόφρει, αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Τίριον Λάνιστερ και γενικότερα ήταν ένα φτερό στον άνεμο όπου ο καθένας την έκανε ότι ήθελε.

Όταν όμως κατάφερε να δραπετεύσει από τις φοβερές περιπέτειες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και επανενώθηκε με τα αδέρφια της, απέκτησε την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση που της έλειπαν.

Η Σάνσα είναι όμορφη, έχει γούστο και είναι το κλασικό κορίτσι που από μικρή ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα.

Αν είχαν αυτοκίνητα στο Westeros, τότε η δεσποινίς Σταρκ θα οδηγούσε ένα Range Rover Evoque Cabrio: Εντυπωσιακό, χλιδάτο και φρέσκο όπως αυτή!

Arya Stark: Lotus Elise S Cup

Μπορεί να είναι μικρόσωμη αλλά μη γελιέστε: Η Άρια είναι στυγνή δολοφόνος, έχει ένα στόχο στο μυαλό της και μέσα από επίπονη εκπαίδευση έχει καταφέρει να τελειοποιήσει την τέχνη του “θανάτου”.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε παρά να οδηγεί ένα αντίστοιχα εστιασμένο αυτοκίνητο όπως είναι η Lotus Elise S Cup. Στις πίστες μπορεί να το ακούσετε και ως “φονέα γιγάντων”.

Σας θυμίζει κάτι;

Tyrion Lannister: Mini Cooper

Ο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς είναι ο Τίριον.

Πανέξυπνος και με ευράδεια λόγου, ωραίο γούστο και καλούς τρόπους, ο Τίριον είναι ένας θρύλος που όσο μπόι του λείπει, άλλο τόσο προσωπικότητα έχει.

Ο Τίριον θα οδηγούσε ένα εξίσου μικρό, με προσωπικότητα και θρυλικό αυτοκίνητο όπως το Mini Cooper.

Μην ξεχνάμε ότι το Μini, πέρα από τον επαναστατικό του χαρακτήρα ήταν και ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε όσο λίγα στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Κάτι σαν τον Τίριον.

Διάβασε: Τα 50 Σπουδαιότερα Αυτοκίνητα στην Ιστορία της Αυτοκίνησης (Μέρος2)

Cersei Lannister: Rolls Royce Phantom

Ε ντάξει.

Τα λόγια εδώ είναι περιττά.

Η Σέρσεϊ δεν θα μπορούσε παρά να κυκλοφορεί στο Kings Landing με το πιο ακριβό, εντυπωσιακό, φανταχτερό και χλιδάτο αυτοκίνητο.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από μια Rolls Royce;

Jon Snow: Mercedes-Benz G-Class AMG 6×6

Ο Τζον είναι τίμιο παλικάρι και έχει τραβήξει πολλά στη ζωή του. Όπως φαίνεται όμως η ιστορία τον δικαιώνει και τελικά παίρνει αυτό που του αξίζει.

Αν οδηγούσε ο Τζον Σνόου τότε θα οδηγούσε κάτι που θα μπορούσε να κινηθεί με υπερβολική άνεση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, πόσο μάλλον στα χιόνια.

Η καλύτερη επιλογή για τον Τζον είναι αυτή η Mercedes G -Class AMG 6×6. Ναι το αυτοκίνητο έχει 6 τροχούς και η κίνηση μεταδίδεται και στους 6.

Έτσι, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα κολλήσει πουθενά.

Daenerys Targaryen: Lamborghini Aventador SV

Η μητέρα των δράκων οδηγεί φυσικά μια Lamborghini, όχι επειδή είναι απλά γρήγορη, αλλά επειδή την εκφράζει η σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας.

Πολυτελής, με δυναμικό look και αστείρευτη δύναμη ανά πάσα στιγμή, η Ντενίρις θα οδηγούσε μια Lamborghini Aventador SV.

Eτσι, επειδή μπορεί.

The Night King: Mustang “Hoonicorn” (Ken Block)

Και για το τέλος έχουμε την υπερβολή της υπερβολής. Το cheat του “παιχνιδιού”. Ένα χαρακτήρα που ακροβατεί ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και των νεκρών.

Ο Night King λοιπόν, οδηγεί κάτι εκτός πραγματικότητας και αυτό είναι το Ford Mustang του Ken Block που έχει γυρίσει το περίφημο “Climbkhana” Pikes Peak.

Αν δεν έχεις δει κάποιο βίντεο με το “Hoonicorn” εν δράσει, τότε δες και θα καταλάβεις. Είναι ο φόβος και ο τρόμος.

Μπορεί εξωτερικά να μοιάζει σαν το παλιό μοντέλο του 1965, ωστόσο κάτω από τα μέταλλα είναι ένα νέο, custom και εντελώς μοναδικό αυτοκίνητο.

Θες να ακούσεις επιδόσεις; 845 άλογα, 0-100 σε 1,8” και κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Αυτό λοιπόν, θα ήταν το αυτοκίνητο που θα οδηγούσε ο Night King στα καλντερίμια του Westeros.