Δύο εβδομάδες πέρασαν αισίως από την επίσημη απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού!

Αν υπολογίσουμε ακόμα μία εβδομάδα, ακριβώς πριν (έκλεισαν κάποια σχολεία, εστιατόρια, μπαρ και καφέ) που μείναμε σπίτι μέσω μιας σιωπηλής απαγόρευσης, έχουμε 3 εβδομάδες “κλεισούρας”!

Για καλό σκοπό βέβαια.

Στην Spotawheel, υποστηρίζουμε το social disctancing για την μείωση της διάδοσης του κορονοϊού.

Υπεύθυνα, λάβαμε μέτρα πολύ νωρίς, μαζί με λίγες και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, υιοθετώντας από τις 5 Μαρτίου την εργασία από το σπίτι.

Προτεραιότητα μας είναι οι άνθρωποι μας: οι εργαζόμενοι και οι πελάτες μας.

 

Εσείς όμως, τι κάνατε όλο αυτόν τον καιρό κλεισμένοι μέσα;

Σίγουρα μάθατε τα πάντα για τον κορονοϊό, ακόμα και σχετικά με το αυτοκίνητό σας, διαβάσατε βιβλία (και μπράβο σας), τρελαθήκατε στο Netflix, κάνατε γυμναστική.

Όμως, ξέρουμε καλά ότι δεν κόψατε την αγαπημένη σας συνήθεια: να ψάχνετε για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ακόμα κι αν δεν θέλετε να αγοράσετε 🙂

Μέσα από περίπου 1,5 εκατομμύριο pageviews και 330.000 επισκέψεις, από εσάς, που #MeneteMesa (ελπίζουμε), βρήκαμε τα αυτοκίνητα που “τσεκάρατε” περισσότερο στο spotawheel.gr!

 

Στατιστικά χρήσης για το Spotawheel.gr για την περίοδο 15/3-4/4/2020

 

Ακολουθεί λοιπόν το τοπ 10 των 3 πρώτων εβδομάδων απαγόρευσης, αρχίζοντας από το νο.10:

 

#10 Jeep Renegade 1.6 MultiJet (2015)

Εύκολο, πρακτικό, οικονομικό, νέο, όμορφο, μικρό αλλά ευρύχωρο, βρίσκεται δικαίως στο τοπ 10 των επιλογών σας – στην τελευταία θέση μεν, στο τοπ 10 δε!

Το συγκεκριμένο Renegate είναι η έκδοση των 1600 κυβικών πετρελαίου, καίει μόλις 4,6 λίτρα/100χλμ., αποδίδει 120 ίππους με αποτέλεσμα να κάνει τα πάντα σωστά: από εύκολη μετακίνηση στην πόλη μέχρι άνετο (και οικονομικό) ταξίδι!

Δείτε τα Renegate

 

#9 Mercedes-Benz C 180 D Automatic W205 (2016)

Πολυτέλεια, άνεση, ποιότητα, ευκολία, ασφάλεια…. Mercedes.

Όσο και να το “χαλβαδιάζετε” όμως, πλέον το χαίρεται ο Θοδωρής που επέλεξε αυτή την υπέροχη C180 ως το επόμενό του αυτοκίνητο!

Όλη η ομάδα της Spotawheel ευχόμαστε από καρδίας στον Θοδωρή “καλοτάξιδο” και σε εσάς… “και στα δικά σας” 🙂

Δείτε τα Mercedes C180

 

#8 New Hyundai Tucson (2019)

Φρέσκο, ευρύχωρο, πανέμορφο, το νέο Tuscon είναι μία κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων SUV και δεν μας κάνει καμία εντύπωση που βρίσκεται (ακόμα και πριν το lockdown) στα αυτοκίνητα που επισκέπτεστε περισσότερο στη Spotawheel!

Το συγκεκριμένο είναι η έκδοση βενζίνης 1600 κυβικών και με μόλις 5.360 χιλιόμετρα στο κοντέρ του είναι (σαν) καινούριο!

Δείτε τα Tuscon

 

#7 Opel Corsa OPC (2007)

Το Corsa OPC είναι ένα πραγματικά (πραγματικά όμως) γρήγορο αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρίας.

Επιθετικό στην όψη και με καλό εξοπλισμό, κάθε κύτταρο του Corsa OPC φωνάζει “σπορ” και αποτελεί ένα από τα τοπ hot hatches της αγοράς!

– Και μόνο που το βλέπεις, νιώθεις την δύναμη.
μας είπε ο Νίκος, ένας πελάτης μας που επικοινώνησε πρόσφατα μαζί μας για αυτό το OPC!

Και πράγματι, η φράση αυτή δικαιολογεί απόλυτα το γεγονός ότι βρίσκεται στο νο.7 του top 10 των αυτοκινήτων που είδατε αυτές τις 3 εβδομάδες που “μένουμε μέσα”!

Δείτε το OPC

 

#6 Bmw M3 Competition (2016)

“BMW” και “Μ3”, όταν τα βάζεις μαζί τότε έχεις κορυφαίες επιδόσεις και από τις πιο κοφτερές οδικές συμπεριφορές που μπορείς να βρεις.

H 5η γενιά της M3 που ανήκει και η συγκεκριμένη BMW, έχει ως βασικότερη προσθήκη την υπερτροφοδότηση που μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου. Ο 3λιτρος S55B διαθέτει δύο τούρμπο, με την απόδοση να αυξάνεται κατά 11 ίππους σε σχέση με την Ε92 (431 στο σύνολο) και φτάνει τα 100χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα. Η ροπή, ωστόσο, είναι αυτή που έχει κάνει άλμα, φτάνοντας τα 550 Nm – 150Nm παραπάνω σε σχέση με τον προκάτοχό του!

Εδώ, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, από όλους εμάς που εργαζόμαστε στη Spotawheel και προκαταβολικά από όσους θα έρθουν (δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας), για τις προτιμήσεις και την ποιότητα των επισκεπτών μας!

Δείτε εδώ το M3

 

#5 Bmw 320i E90 (2009)

BMW 320 2009 Spotawheel

Κλασικό, σε μαύρο χρώμα, πολυτελές, οικογενειακό, ή αλλιώς… άχαστο!

Ο κινητήρας 2000 κυβικών, 170 ίππων σε συνδυασμό με τα 459 λίτρα του πορτ μπαγκάζ θα σας πάει άνετα ακόμα και πολύωρα ταξίδια με όλη την οικογένεια!

Και φυσικά, οι κοσμικές εμφανίσεις σας θα είναι πραγματικά “κοσμικές” και θα το έχετε πετύχει αρκετά οικονομικά!

Λογικά λοιπόν να βρίσκεται αυτή η 3άρα στην 5η θέση των αυτοκινήτων που είδατε αυτό το διάστημα!

Δείτε τις BMW Σειρά-3

 

#4 Toyota Yaris Sol (2007)

Λείπει ο Μάρτης απ’τη Σαρακοστή;

Θέλω κάτι αξιόπιστο… ένα Toyota Yaris.
Το έχουμε ακούσει άπειρες φορές από τους πελάτες μας!

Γυναίκες, παιδιά, μπαμπάδες, παππούδες… όλοι οι Έλληνες, με μια φωνή, αναζητούν ένα αξιόπιστο Toyota Yaris, και πράγματι είναι αποδεδειγμένα ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.

Δεν είναι όμως όλα τα Yaris αξιόπιστα! Σας συμβουλεύουμε να προσέχετε τις “ευκαιρίες” που βρίσκετε, να ελέγχετε το αυτοκίνητο και να κάνετε πάντα test drive πριν προχωρήσετε.

Στη Spotawheel,

  • όλα μας τα αυτοκίνητο είναι ελεγμένα και δίνουμε γραπτή τεχνική αναφορά
  • έχετε τη δυνατότητα να το ελέγξετε σε συνεργείο/μηχανικό της επιλογής σας
  • σας το φέρνουμε στην πόρτα σας για Test Drive!

Δείτε τους 8 λόγους για να επιλέξετε Spotawheel

Δείτε ελεγμένα Toyota Yaris

 

#3 Opel Astra 1.6 Turbo Twin Top (2009)

Λίγο οι καλές ημέρες που έρχονται, λίγο η κλεισούρα, αναζητάτε κάτι που… ανοίγει! Σας καταλαβαίνουμε!

Αυτός είναι και ο λόγος που στο νο.3 βρίσκεται ένα αρκετά προσιτό κουπέ-κάμπριο σχεδόν 10ετίας, το Astra Twin top!

Με υπερτροφοτούμενο κινητήρα 1600 κυβικών και απόδοση 180 ίππων, εκτός από “ηλιόλουστο” είναι και αρκετά συγκινητικό και μία πολύ καλή επιλογή αν ψάχνετε τον συνδυασμό της αίσθησης ελευθερίας και του sport χαρακτήρα.

Δείτε τα Opel Astra

 

#2 Audi A4 1.8 Turbo (2010)

Μία κλασική premium επιλογή, όπως το Audi A4, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτιμήσεις σας!

Στιβαρό, ασφαλές, όμορφο σχεδιαστικά και με ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό αποτελεί μια value-for-money επιλογή και ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που προσδίδει πολυτέλεια.

Δείτε Premium Sedan

 

#1 Fiat 500 Sport 1.2 Diesel (2016) 

Αυτό το πανέμορφο 500άρακι είναι η τοπ επιλογή σας αυτές τις 3 πρώτες εβδομάδες του lockdown!

Είναι μοντέλο του 2016, έχει κινητήρα diesel με κατανάλωση μόλις 3,4λίτρα/100χλμ., πολύ ωραίο εσωτερικό και ρετρό/σπορ εξωτερικό (μιας και είναι η έκδοση Sport).

Μια πληροφορία που ίσως δεν ξέρετε για το Fiat 500: στο τεστ πρόσκρουσης της Euro NCAP αποδείχθηκε κορυφαίο σε ασφάλεια, αποσπώντας 5 στα 5 αστέρια!

Ως ένα κατ’εξοχήν αυτοκίνητο πόλης, βγάζει ασυναίσθητα το “θέλω να πάω μια βόλτα” και δίκαια καταλαμβάνει την 1η θέση στις προτιμήσεις σας αυτή την περίοδο!

Δείτε Fiat 500

 

Μπορείς να αποκτήσεις το Επόμενό σου Αυτοκίνητο με Ασφάλεια

Στη Spotawheel, καταλαβαίνουμε ότι είναι πρωτοφανής και δύσκολη η κατάσταση που βρισκόμαστε και θέλουμε να είμαστε δίπλα σας.

Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η υγεία των πελατών και των εργαζομένων μας και στο site μας, στην κορυφή κάθε σελίδας, θα μάθετε πως σας προστατεύουμε με την νέα μας πολιτική ανέπαφης αγοράς!

Keep safe.